مراکز جامع سلامت مازندران به مراکز بهداشتی و درمانی تبدیل می شوند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر رفع نیازهای حوزه سلامت مازندران، گفت: مراکز جامع سلامت مازندران به مراکز بهداشتی و درمانی تبدیل می شوند.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، عالیه زمانی کیاسری در جلسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در بابلسر با اشاره به سفر سه‌روزه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و معاونان وزارت بهداشت به مازندران، گفت: این بازدیدها با هدف نظارت بر اجرای قوانین، بررسی میزان تحقق مطالبات مردم و شناسایی موانع پروژه‌های حوزه سلامت انجام شد.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت اظهار کرد: بخش عمده این پروژه‌ها حداقل حدود ۷۰ درصد پیشرفت دارند و در این بازدیدها تلاش شد موانع راه‌اندازی آنها شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام شود؛ از جمله بیمارستان ۳۴۰ تختخوابی آیت‌الله طبرسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران.

زمانی به ارتقای سطح خدمات مراکز سلامت نیز اشاره کرد و گفت: تبدیل برخی مراکز جامع سلامت به مراکز آموزشی ـ بهداشتی یا مراکز منتخب شبانه‌روزی، با تأیید کمیسیون ماده ۲۰ وزارت بهداشت، می‌تواند بخشی از نیازهای درمانی مناطق پرجمعیت شهرستان‌ها و بخش‌ها را بدون حرکت به سمت احداث بیمارستان جدید پاسخ دهد.

نماینده مردم ساری و میاندرود همچنین از پیگیری به‌روزرسانی خدمات مرکز قلب مازندران و تأمین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ۳۴۰ تختخوابی آیت‌الله طبرسی خبر داد و افزود: تکمیل ۶ هزار مترمربع فضای آموزشی این مجموعه و راه‌اندازی سومین دستگاه آنژیوگرافی مرکز قلب از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این بازدید بود.

وی با اشاره به اهمیت تقویت اورژانس ۱۱۵، خواستار افزایش تعداد آمبولانس‌های استان شد و خطاب به استاندار مازندران گفت: با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که با اورژانس ۱۱۵ انجام شده، حمایت برای تأمین آمبولانس‌ها می‌تواند بخشی از نیازهای استان را برطرف کند.

زمانی همچنین از نظم پرداخت حقوق و مزایای کارکنان حوزه سلامت در مازندران قدردانی کرد و گفت: این موضوع باعث شده استان از نظر شکایات پرسنلی در وضعیت کاهشی قرار داشته باشد. وی در ادامه بر ضرورت پیش‌بینی اعتبار مشخص برای نگهداری تجهیزات پزشکی تأکید کرد و خواستار توجه ویژه به تأمین منابع پایدار برای این بخش شد.

نماینده مردم ساری و میاندورود همچنین با اشاره به طرح خدمات پایدار بالینی گفت: پیش‌بینی اعتبار حدود ۱۰ همت برای این طرح می‌تواند بخشی از نیازهای تخصصی مراکز درمانی مناطق کوهستانی و کم‌برخوردار را پوشش دهد.

دستاورد خوب سفر معاونان وزارت بهداشت به مازندران 

حسن حسن‌نتاج صلحدار، نماینده مردم بابل در مجلس، با قدردانی از حضور اعضای کمیسیون بهداشت و معاونان وزارت بهداشت در مازندران، این سفر را همراه با اتفاقات مثبت برای حوزه سلامت استان عنوان کرد.وی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی بابل، پیشنهاد اجرای طرح «دندانپزشک خانواده» مطرح شد و قرار است این موضوع با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بابل بررسی شود.

حسن‌نتاج صلحدار افزود: درباره بازسازی خانه های بهداشت با قدمت ۲۵ سال به بالا نیز قرار است ۵۰ درصد هزینه‌ها از سوی وزارت بهداشت و ۵۰ درصد با مشارکت وزارت کشور و استانداری تأمین شود.

وی درباره بیمارستان شهید یحیی‌نژاد بابل گفت: برای جایگزینی این بیمارستان قدیمی، موضوع تأمین حدود یک هکتار زمین پیگیری و مشکل مربوط به ماده ۲۳ نیز با همکاری معاون درمان وزیر بهداشت برطرف شده است.
نماینده مردم بابل همچنین از پیگیری تأمین تجهیزات بیمارستان‌ها، حمایت از تجهیز مرکز ناباروری فاطمه‌زهرا(س)، تعیین تکلیف ماده ۲۳ بیمارستان گلیا، تأمین تجهیزات پایگاه جدید هلال‌احمر و راه‌اندازی داروخانه هلال‌احمر در بابل خبر داد.

وی با اشاره به وضعیت خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بابل گفت: با توجه به جمعیت حدود ۳۰۰ هزار نفری بیمه‌شدگان، درخواست ما ساخت بیمارستان جدید نیست، بلکه انتظار داریم درمانگاه تأمین اجتماعی موجود به‌صورت شبانه‌روزی فعال شود. حسن‌نتاج صلحدار همچنین از اختصاص ۵ دستگاه آمبولانس به بابل و آغاز عملیات احداث ستاد فرماندهی اورژانس ۱۱۵ شهرستان خبر داد و این اقدامات را از دیگر دستاوردهای این سفر عنوان کرد.

مازندران از نظر سرانه تخت بیمارستانی در ردیف استان‌های پایین کشور 

علی‌اصغر باقرزاده، نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس، با قدردانی از حضور چندروزه معاونان وزارت بهداشت و رئیس سازمان اورژانس کشور در مازندران، گفت: در این سفرها، بازدیدهای میدانی و جلسات متعددی در ساری، میاندرود، بابل و بابلسر برگزار شد و امیدواریم آنچه در این جلسات مطرح و وعده داده شد، عملیاتی و اجرایی شود. وی افزود: درباره مصوبات و قول‌های مطرح‌شده نیز پیگیری‌های لازم از طریق وزارت بهداشت انجام خواهد شد تا دستورات و تصمیمات اتخاذشده به مرحله اجرا برسد.

باقرزاده با اشاره به مشکلات زیرساختی مازندران اظهار کرد: استان در حوزه‌های مختلفی مانند پسماند، فاضلاب، راه، برق، آب و به‌ویژه بهداشت و درمان با مشکلاتی مواجه است و باید در تصمیم‌گیری‌ها، وضعیت جمعیت بومی استان مورد توجه قرار گیرد.

نماینده بابلسر و فریدونکنار در مجلس گفت: مازندران از نظر سرانه تخت بیمارستانی نسبت به بسیاری از استان‌های کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارد و در ردیف استان‌های پایین کشور است؛ در حالی که علاوه بر جمعیت بومی، استان در طول سال پذیرای شمار زیادی مسافر و گردشگر است.

وی با اشاره به ارائه خدمات درمانی به مسافران و بیماران غیربومی، از جمله در ایام جنگ و تعطیلات، گفت: مازندران در این شرایط به مردم سایر استان‌ها نیز خدمات ارائه کرده و حتی در حوزه‌هایی مانند دیالیز، سهمیه‌های استانی با فشار بیشتری مواجه می‌شوند.

باقرزاده تأکید کرد: انتظار ما این است که در تصمیمات حوزه سلامت، مازندران فراتر از جمعیت ثابت استان دیده شود تا بتوان خدمات مناسب‌تری نه‌تنها به مردم مازندران، بلکه به مردم سراسر کشور که در ایام مختلف مهمان این استان هستند، ارائه کرد.

کد مطلب 2279429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

آخرین اخبار