دولت موافق استیضاح احمد میدری است؟/ عارف و رئیس دفتر پزشکیان توضیح دادند

معاون اول رئیس جمهور در جلسه هیات دولت گفت: با هر نوع استیضاح به جد مخالفیم یعنی وقتی دولت و رئیس جمهور بخواهند وزیر عوض کنند، عوض می کنند ولی نه از طریق استیضاح.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن حاجی‌میرزایی در جلسه هیات دولت گفت: در فضای مجلس شایع شده که دولت با استیضاح آقای میدری موافق است و خود دولت این را گفته؛ شأن دولت قطعاً این نیست، آقای رئیس جمهور با رئیس مجلس صحبت کرد و توضیح داد. 

بنا بر روایت دانشجو، وی افزود: نباید تحت تاثیر چنین شایعاتی قرار بگیریم. آقای رئیس جمهور از همه وزرا با تمام وجود حمایت می کند. 

همچنین عارف معاون اول رئیس جمهور در جلسه هیات دولت گفت: با هر نوع استیضاح به جد مخالفیم یعنی وقتی دولت و رئیس جمهور بخواهند وزیر عوض کنند، عوض می کنند ولی نه از طریق استیضاح؛ بنابراین شایعه موافقت دولت با استیضاح وزیر کار را زود جمع کردند.

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2281706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین