یک ماده دیگر طرح جنجالی در مجلس تصویب شد/ مجازات برای ارائه اطلاعات به بیگانگان، بدون مجوز!

براساس ماده ۲۰ طرح مذکور، هر کس اطلاعات، گزارش‌ها و داده‌ها یا آمار رسمی منتشرنشده کشور را که به اعتبار شغل، سمت یا مأموریت قانونی خود به آنها دسترسی یافته، بدون اخذ مجوز قبلی از سامانه در اختیار کارگزار بیگانه قرار دهد، به حبس درجه چهار و محرومیت دائم از تصدی شغلی محکوم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایندگان در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۴ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد در جریان بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با ماده ۲۰ این طرح موافقت کردند.

بنا بر روایت خانه ملت، براساس ماده ۲۰ طرح مذکور، هر کس اطلاعات، گزارش ها و داده ها با آمار رسمی منتشر نشده کشور را که به اعتبار شغل سمت یا مأموریت قانونی خود به آنها دسترسی یافته یا به طور مستقیم و از طریق ارتباط حرفه ای با دارندگان مشاغل مربوط از آنها مطلع شده است، بدون اخذ مجوز قبلی از سامانه در اختیار کارگزار بیگانه قرار دهد در صورتی که برای این رفتار در این قانون یا سایر قوانین مجازات شدیدتری پیش بینی نشده باشد، به حبس درجه چهار و محرومیت دائم از تصدی شغلی که به اعتبار آن به اطلاعات دسترسی داشته یا از طریق آن اطلاعات را ارائه نموده است. محکوم می شود.

تبصره ۱- هرکس اطلاعات طبقه بندی شده (محرمانه یا سری) را بدون مجوز قانونی برای کارگزار یا تبعه بیگانه افشاء منتشر یا منتقل نماید و در پی این اقدام خسارت و آسیبی به امینت یا منافع ملی کشور وارد شود، به حبس و جزای نقدی درجه سه محکوم می شود.

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2284375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین