این ۵ پسر دزدانی بودند که از لوله گاز خانه های در تهران بالا می رفتند /عکس

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند پنج نفره سارقان منازل خبر داد که با ورود از طریق بالکن یک خانه در محدوده اتوبان ارتش، اقدام به سرقت طلا و ارز کرده بودند و در تحقیقات پلیسی به ۱۱ فقره سرقت دیگر نیز اعتراف کردند.

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ اصغر خدایی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان در کلانتری ۱۶۴ قائم مبنی بر سرقت طلاجات و ارزهای خارجی از منزلش در محدوده اتوبان ارتش، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

رکنا در خبری نوشت:وی افزود: شاکی اعلام کرده بود ساعت ۲۱ روز ۳۰ مردادماه از منزل خود خارج شده و پس از بازگشت متوجه شده در ورودی منزل باز نمی‌شود. با بررسی‌های اولیه مشخص شد سارقان پس از ورود به ساختمان، وسایل خانه را به‌هم ریخته و اموال باارزش از جمله طلاجات و ارزهای خارجی را سرقت کرده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: کارآگاهان تیم مبارزه با سرقت منزل به همراه کارشناسان مرکز تشخیص هویت، بررسی‌های تخصصی را آغاز کردند و با بازبینی دوربین‌های مداربسته ساختمان و معابر اطراف مشخص شد سارقان چهار نفر بوده‌اند و با استفاده از لوله گاز ساختمان مجاور خود را به بالکن منزل رسانده و از این طریق وارد خانه شده‌اند.

سرهنگ خدایی تصریح کرد: کارآگاهان با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته موفق شدند هویت هر چهار متهم را شناسایی کنند و با هماهنگی مقام قضایی، متهمان در عملیات‌های همزمان در شهرستان‌های بهارستان، تهران، شهریار و پرند دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی و انجام تحقیقات، به سرقت از منزل شاکی اعتراف کردند و در بازجویی‌های تخصصی به نحوه اجرای این سرقت و استفاده از یک دستگاه خودروی پرشیا سفیدرنگ برای جابه‌جایی خود و اموال مسروقه نیز اقرار کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: طلاجات مسروقه که پس از سرقت میان اعضای این باند تقسیم شده بود، در جریان تحقیقات کشف و به صاحب آن تحویل داده شد.

سرهنگ خدایی در پایان گفت: در ادامه تحقیقات، چهار متهم به ۱۱ فقره سرقت دیگر از منازل نیز اعتراف کردند که پرونده‌های مربوط به سایر شکات برای رسیدگی قضایی به دادسرای مربوطه ارسال و هر چهار متهم با دستور قضایی روانه زندان شدند.

این ۵ پسر دزدانی بودند که از لوله گاز خانه های در تهران بالا می رفتند /عکس

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2285126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین