همسر عزیزم! تحمل جداشدن تو برایم ممکن نبود؛ به همین دلیل خانه پدرت را آتش زدم تا تو و دخترم بمیرید/ حالا هم دارم خودم را می کشم

بامداد دهم مهرماه امسال، ساکنان خیابانی واقع در جنوب شرق پایتخت با دیدن شعله‌های آتشی که از خانه همسایه زبانه می‌کشید، با آتش‌نشانی تماس گرفتند و درخواست کمک کردند.


به گزارش خبرآنلاین به نقل از همشهری،  طولی نکشید که آتش‌نشانان در محل حاضر شدند اما شدت حریق به قدری بالا بود که عملیات اطفای حریق ساعت‌ها به طول انجامید. دود غلیظی فضای ساختمان را فرا گرفته بود و نیروهای امدادی پس از مهار شعله‌ها، پیکر 3نفر از ساکنان را از میان آتش و آوار سوخته خارج کردند.

 مرگ صاحبخانه
در بررسی‌های اولیه مشخص شد، مرد۷۰ساله‌ای که صاحبخانه بود، به‌دلیل سوختگی شدید، جان خود را در همان دقایق نخست از دست داده اما دختر ۳۷ ساله او و نوه ۹‌ساله‌اش که دچار سوختگی‌های شدیدی شده بودند، زنده ماندند و به سرعت توسط اورژانس به بیمارستان سوانح و سوختگی منتقل شدند تا تحت درمان قرار بگیرند. علاوه بر خسارات جانی، خودروی دنا پلاس زن جوان که در پارکینگ پارک شده بود نیز به‌صورت کامل در آتش سوخته بود.

ورود تیم جنایی به پرونده قتل عمد
بررسی‌های اولیه توسط کارشناسان آتش‌نشانانی، ‌نشان داد که این حریق، عمدی بوده است. در این شرایط گزارش این حادثه مرگبار به بازپرس ویژه قتل اعلام شد و به دستور او، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران ماموریت یافتند تا ابعاد پنهان این فاجعه را بررسی کنند. کارآگاهان در ادامه تحقیقات خود به حقایق تازه‌ای دست یافتند. یافته‌های کارآگاهان جنایی نشان می‌داد که دختر ۳۷‌ساله مقتول، چند روز پیش از حادثه به همراه دختر ۹ ساله‌اش به خانه پدری پناه آورده بود. او مدت‌ها بود که با همسرش دچار اختلاف شدید شده و تصمیم به جدایی گرفته بود.

مرد کینه‌جو
هرچه روند تحقیقات پیش می‌رفت، ابعاد تازه‌ای از این حادثه هولناک، فاش می‌شد. تحقیقات نشان می‌داد که تصمیم زن جوان برای جدایی، آتش کینه‌ای عمیق را در دل شوهر ۴۰ ساله‌اش روشن کرده است. این مرد پس از آنکه همسرش قهر کرد و به خانه پدری بازگشت، مدام او و خانواده‌اش را تهدید می‌کرد که اگر به زندگی بازنگردد، روزگارشان را سیاه خواهد کرد. حتی در چند مرحله پیامک‌های تهدیدآمیزی برای همسرش ارسال کرده بود تا او را به زندگی برگرداند.
 از سوی دیگر، بررسی‌های دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه نشان داد که شب حادثه، فردی با چهره‌ای پوشیده و با دردست داشتن یک ظرف، به محل سکونت پدرزنش نزدیک و پس از ریختن بنزین روی ورودی خانه، کبریت را کشیده و به سرعت متواری شده است.

نامه‌ای درکنار جسد
با سرنخ‌های به‌دست آمده و تکمیل اطلاعات، دستور بازداشت همسر زن جوان صادر و با انجام بررسی‌ها مخفیگاه متهم در یکی از محله‌های جنوب پایتخت شناسایی شد. سرانجام صبح هجدهم مهرماه، کارآگاهان اداره دهم با مجوز قضایی وارد خانه متهم شدند اما با پیکر بی‌جان مرد آتش‌افروز مواجه شدند.

جسد او در سالن پذیرایی افتاده بود و در کنار او، چند بسته قرص به چشم می‌خورد. این مسئله نشان می‌داد که قاتل با خوردن مقدار زیادی قرص به زندگی خود پایان داده است. از سوی دیگر، جسد متعفن شده بود و به‌گفته پزشکی قانونی، حدود 8روز از مرگ این فرد می‌گذشت.

این یعنی قاتل پس از آنکه خانه پدرزنش را به آتش کشیده با تصور اینکه پدرزن، همسر و دختر خردسالش جان باخته‌اند، به خانه خود بازگشته و به زندگی خود پایان داده است.

در بازرسی تخصصی از اتاق متهم، کارآگاهان یک دست‌نوشته برجای‌مانده از وی کشف کردند؛ آخرین نامه‌ای که مرد جنایتکار بعد از جنایت و قبل از خودکشی نوشته بود. او نوشته بود که دیوانه‌وار عاشق زن جوان بوده و تحمل جدایی و شنیدن نه از او را نداشته است.  او صراحتاً اعتراف کرده بود وقتی زن اعلام کرد دیگر قصد ادامه این زندگی را ندارد و خانه را ترک کرده، کنترل اعصابش را از دست داده و برای انتقام، بنزین به‌دست به خانه پدرزنش رفته تا آنجا را به آتش بکشد.

با انجام تحقیقات میدانی در صحنه جرم، بازپرس دستور انتقال جسد مرد به پزشکی قانونی را صادر کرد. از سوی دیگر، تحقیقات در این پرونده برای افشای زوایای پنهان آن ادامه دارد.

17302


 

کد مطلب 2287097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین