۰ نفر
۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۱
نخست وزیر عراق وارد ریاض شد

خبرگزاری رسمی عراق اعلام کرد «علی فالح الزیدی» نخست وزیر این کشور روز چهارشنبه در سفری رسمی وارد ریاض پایتخت عربستان شد.

به گزارش خبرآنلاین، پیش از این منابع خبری اعلام کرده بودند که الزیدی در این سفر علاوه بر بررسی روابط دوجانبه و تحولات منطقه، درباره تحقیقات مربوط به حملات اخیر به خاک عربستان با مقام‌های عربستان سعودی گفت‌وگو خواهد کرد.

به روایت ایرنا، نخست وزیر عراق قرار است با مقام‌های ارشد عربستان دیدار و درباره مسائل مورد علاقه دو طرف و آخرین تحولات منطقه رایزنی کند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، بررسی تحقیقات مربوط به حملات اخیر به خاک عربستان از محورهای اصلی گفت‌وگوهای الزیدی با مقام‌های عربستان سعودی خواهد بود.

نخست‌وزیر عراق پس از پایان سفر خود به ریاض، عازم کویت خواهد شد تا در ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای خود با مقام‌های این کشور دیدار کند.

این سفر قرار بود اواخر ژوئیه (اوایل مرداد) انجام شود، اما در پی حمله نظامی مشترک عربستان سعودی و ایالات متحده آمریکا به اهدافی متعلق به حشد الشعبی در عراق لغو شد.

315

کد مطلب 2288389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین