فرماندار میاندورود، تقویت پدافند غیرعامل، برای تداوم خدمت‌رسانی در شرایط اضطراری را ضروری دانست.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مرتضی بابایی لولتی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان با اشاره به اهمیت آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مواجهه با شرایط بحرانی، اظهار کرد: تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مسئول باید با برنامه‌ریزی دقیق، شناسایی نقاط آسیب‌پذیر و پیش‌بینی امکانات و تجهیزات ضروری، آمادگی لازم را برای مدیریت شرایط اضطراری  داشته باشند.

وی با اشاره بر ضرورت اجرای اصول پدافند غیرعامل افزود: حفظ آمادگی عملیاتی دستگاه‌های اجرایی، تامین اقلام و نیازهای ضروری و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه باید در اولویت برنامه‌های مدیریت بحران شهرستان قرار گیرد تا در صورت بروز هرگونه اختلال، روند ارائه خدمات به مردم با کمترین مشکل ادامه یابد.

فرماندار میاندورود بر لزوم پیش‌بینی و تامین سوخت جایگزین برای مراکز و بخش‌های ضروری تاکید کرد و خواستار هماهنگی دستگاه‌های مسئول برای جلوگیری از وقفه در فعالیت خدمات حیاتی شهرستان شد.

این مسئول با اشاره به نقش مهم نانوایی‌ها در تامین نیازهای روزمره مردم، بررسی وضعیت تامین برق این واحدها و پیش‌بینی موتور برق مناسب برای نانوایی‌ها را ضروری دانست و تصریح کرد: در بازدیدهای متعدد ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان، موارد ضروری به نانوایان ابلاغ شده تا نسبت به تجهیز موتور برق اقدام کنند ضمن اینکه در مورد تامین موتور برق هم دولت و هم بنیاد برکت، تسهیلاتی درنظر گرفته و با همت استاندار مازندران، معرفی به بانک برای دریافت این تسهیلات صورت گرفته است.

وی در پایان بر ضرورت هماهنگی و تعامل مستمر میان دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان تاکید کرد و خواستار پیگیری مصوبات، رفع کمبودهای احتمالی و ارتقای سطح آمادگی شهرستان برای مقابله با شرایط اضطراری شد.

48

کد مطلب 2288549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

آخرین اخبار