آغاز عملیات لوله‌گذاری فاز دوم طرح آبرسانی از سد بالاخانلو

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین از آغاز عملیات لوله‌گذاری فاز دوم طرح آبرسانی از سد بالاخانلو خبرداد و گفت: این مرحله از طرح شامل اجرای ۲۵کیلومتر خط انتقال است که با هدف توسعه زیرساخت‌های تأمین آب شرب جنوب استان در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «حسن نصیری» مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین با اعلام این خبر اظهار کرد: فاز دوم طرح آبرسانی از سد بالاخانلو شامل اجرای ۲۵کیلومتر لوله‌گذاری با استفاده از لوله‌های چدن داکتیل و پلی اتیلن به قطر حداکثر ۴۰۰میلی‌متر، احداث حوضچه‌ها و نصب شیرآلات و تجهیزات مورد نیاز است.

وی افزود: عملیات لوله‌گذاری این مرحله از طرح در محدوده سه‌راهی سگزآباد تا شهر بویین‌زهرا اجرا می‌شود و این عملیات از هفته جاری آغاز شده است.

نصیری با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تأمین لوله‌های مورد نیاز این بخش از طرح تصریح کرد: تاکنون ۱۰.۵کیلومتر لوله چدن داکتیل به قطر ۴۰۰میلی‌متر خریداری و به محل کارگاه حمل شده است و تأمین باقی‌مانده لوله‌های مورد نیاز، به همراه شیرآلات و تجهیزات مربوطه، در برنامه کاری قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین اعتبار مورد نیاز برای اجرای فاز دوم طرح آبرسانی از سد بالاخانلو را بالغ بر ۶۰۰میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بر اساس برنامه زمان‌بندی، اجرای ۱۳کیلومتر از خط اصلی این مرحله، به‌عنوان بخشی از مجموع ۲۵کیلومتر لوله‌گذاری فاز دوم، تا پایان سال جاری پیش‌بینی شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با تکمیل عملیات باقی‌مانده فاز نخست و اجرای خط اصلی فاز دوم، امکان تأمین بخشی از نیاز آب شرب شهرهای سگزآباد و بویین‌زهرا از سد بالاخانلو در اوایل سال آینده فراهم شود.

2.jpg

نصیری در ادامه با اشاره به ابعاد کلی این طرح عنوان کرد: طرح آبرسانی از سد بالاخانلو با هدف تأمین آب شرب پنج شهر سگزآباد، بویین‌زهرا، شال، اسفرورین و دانسفهان و همچنین ۳۰روستای جنوب استان در حال اجراست و نیازمند اعتباری بالغ بر ۳۵۰۰میلیارد تومان می باشد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در پایان تصریح کرد: این طرح شامل احداث یک تصفیه‌خانه آب شرب با ظرفیت ۲۵۰ لیتر بر ثانیه و اجرای ۸۲کیلومتر خط انتقال با قطر حداکثر ۵۰۰میلی‌متر است که با تکمیل آن، زیرساخت‌های لازم برای انتقال و تأمین آب شرب مناطق هدف فراهم می شود.

کد مطلب 2290391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

آخرین اخبار