تب کامپیوتر در میان رتبه‌های برتر کنکور؛ توصیه رئیس دانشگاه شریف به داوطلبان

رئیس دانشگاه صنعتی شریف به تب انتخاب یک رشته خاص توسط برترین‌های کنکور ۱۴۰۵ واکنش نشان داد.

به گزارش خبرآنلاین،مسعود تجریشی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در واکنش به گرایش رتبه‌های برتر کنکور ریاضی به رشته مهندسی کامپیوتر گفت: در دهه‌های گذشته شاهد تغییر علایق داوطلبان بوده‌ایم؛ دوره‌ای عمران، بعد مکانیک و برق اولویت اول بود.

مهر در خبری نوشت:تجریشی افزود: الان ۲، ۳ سالی است که کامپیوتر محبوب شده است. اما نکته‌ای که باید به داوطلبان بگویم این است که نباید تصور کنند دروازه ورود به فضای آی‌تی و هوش مصنوعی فقط رشته کامپیوتر است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: ابزاری که راجع به آن صحبت می‌کنیم (هوش مصنوعی)، ابزاری عمومی است. دانشجو می‌تواند به رشته دلخواه خود اعم از صنایع، مدیریت، اقتصاد، مکانیک، عمران یا ریاضی وارد شود و در عین حال در فضای آی‌تی و هوش مصنوعی فعالیت بسیار موفقی داشته باشد.

وی گفت: دانشجویان حس نکنند که برای ورود به فضای هوش مصنوعی حتما باید رشته کامپیوتر را انتخاب کنند. این تصور درستی نیست.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2291337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین