گوشی‌های «بازسازی‌شده» سامسونگ با قیمت کمتر عرضه شدند؛ از S24 FE تا S25 Ultra

سامسونگ بیش از ۱۲ مدل از گوشی‌های بازسازی‌شده‌ی سری گلکسی را با قیمت پایه زیر ۵۰۰ دلار در فروشگاه آمازون عرضه کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، سامسونگ عرضه رسمی گوشی‌های هوشمند بازسازی‌شده‌ی خود را با عنوان Re-Newed از طریق فروشگاه آمازون آغاز کرد. خریداران اکنون می‌توانند بیش از ۱۲ مدل از گوشی سامسونگ را با قیمت پایه‌ی کمتر از ۵۰۰ دلار و همراه با باتری کاملا نو تهیه کنند.

برنامه‌ی نوسازی سامسونگ شامل بهره‌گیری از قطعات اصلی، باتری تازه و ارائه‌ی یک سال ضمانت معتبر شرکتی می‌شود. این دستگاه‌ها گرچه قیمتی بالاتر از مدل‌های دست‌دوم متفرقه دارند، اما تخفیف چشمگیری نسبت‌به نسخه‌های آکبند ارائه می‌دهند و امکان افزودن طرح بیمه‌ی +Samsung Care نیز برای آن‌ها فراهم است.

گوشی‌های بازسازی‌شده پیش‌تر فقط از طریق وب‌سایت رسمی خود سامسونگ به فروش می‌رسیدند، اما هم‌اکنون مدل‌های برگزیده‌ای از سری Galaxy S24 و Galaxy S25 راهی آمازون شده‌اند. تنوع رنگ در این طرح محدود است، ولی کانفیگ‌های متنوعی از قیمت پایه‌ی ۴۸۹ دلار در دسترس خریداران قرار دارد.

  • گلکسی S24 FE با فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت، قیمت پایه ۴۸۹ دلار
  • گلکسی S24 با فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت، قیمت پایه ۵۱۹ دلار
  • گلکسی S24 پلاس: با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، قیمت پایه ۶۴۹ دلار
  • گلکسی S24 Ultra با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، قیمت پایه ۸۴۹ دلار
  • گلکسی S25 با فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت، قیمت پایه ۵۹۹ دلار
  • گلکسی S25 پلاس با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، قیمت پایه ۷۴۹ دلار
  • گلکسی S25 Ultra با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، قیمت پایه ۹۷۹ دلار

۲۲۷۲۲۷

کد مطلب 2291579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین