اصلاح ۱۰ فیدر بحرانی برق فارس با اعتبار ۳۰میلیارد ریال

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان فارس از اتمام موفق مرحله دوم  پروژه اصلاح و رفع عیب فیدرهای بحرانی در شهرستان های حوزه فعالیت این شرکت خبر داد و گفت: در قالب طرح سامان با عنوان طرح سازماندهی اقدامات ملی امور نگهداشت، تعداد ۱۰  فیدر بحرانی در سطح استان شناسایی و رفع عیب شدند.

به گزارش خبرآنلاین، مهدی زارع خفری در این باره افزود: در پی ابلاغ شرکت توانیر در خصوص اجرای طرح ملی «سامان» با رویکرد افزایش قابلیت اطمینان شبکه های توزیع برق جهت عبور موفق از پیک بار سال ۱۴۰۵ و کاهش خاموشی های بی برنامه، فیدرهای ۲۰ کیلو ولت شهرستان های خرمبید، اقلید، بوانات، استهبان، نی ریز  از سوی معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ انتخاب شدند.

او با بیان اینکه عملیات بازدید و تعمیرات خطوط با استفاده از نرم‌افزار CMMS انجام گرفته، ادامه داد: در فاز دوم اجرای طرح سامان، عملیات اصلاح و بهینه‌سازی۱۰  فیدر به طول ۸۴۹ کیلومتر با صرف اعتباری معادل۳۰ میلیارد ریال انجام پذیرفت.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان فارس تعداد عیب شناسایی شده کل خطوط را ۱۵۰۶ عیب عنوان کرد و گفت: تعداد۳۲ اکیپ در۱۰شهرستان با استفاده از ظرفیت پیمانکاران گروه های خط گرم، اصلاح و بهینه سازی شبکه و تیم های عملیات و اتفاقات عملیات اصلاح و بهینه‌سازی را با موفقیت به پایان رساندند.

زارع خفری از آغاز مرحله سوم طرح سامان از ابتدای مهرماه خبر داد و گفت: در نیمه دوم سال جاری و در قالب طرح سامان عملیات رفع پرباری ۲۷۴ دستگاه ترانس پربار، تعمیرات ۸۳۰ دستگاه ترانس بحرانی و تعمیرات ۲۲ فیدر بحرانی از مدیریت های آباده – ممسنی- جهرم – لامرد ولار در دستور کار قرار گرفته است.

کد مطلب 2292913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =