برگزاری لسه قرارگاه جهاد تبیین در شهرداری خرم‌آباد

شهردار خرم‌آباد گفت: در کنار توان نظامی، مهم‌ترین ظرفیت کشور، ظرفیت اجتماعی و انسجام ملت است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، داریوش بارانی‌بیرانوند؛ شهردار خرم‌آباد امروز در جلسه قرارگاه جهاد تبیین که در سالن جلسات شهرداری خرم‌آباد برگزار شد، با اشاره به شرایط کشور و اهمیت تاب‌آوری اجتماعی اظهار کرد: تقابل ایران با آمریکا و متحدانش به نوعی مسابقه تاب‌آوری تبدیل شده است و هر طرفی که بتواند شرایط را در عرصه‌های سیاسی، نظامی، اجتماعی و به‌ویژه اقتصادی بهتر مدیریت کند، در این میدان موفق‌تر خواهد بود.
 

وی با تأکید بر اهمیت مسائل اقتصادی افزود: جنگ اقتصادی از گذشته یکی از عرصه‌های اصلی تقابل بوده و امروز بهتر می‌توانیم اهمیت نام‌گذاری سال‌ها با محوریت اقتصاد از سوی رهبر معظم انقلاب را درک کنیم. در کنار توان نظامی، مهم‌ترین ظرفیت کشور، ظرفیت اجتماعی و انسجام ملت است.
 

بارانی‌بیرانوند ادامه داد: جامعه ایران در بسیاری از زمینه‌ها، از جمله حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی، ظرفیت‌های خود را ارتقا داده و تجربه‌ای از تاب‌آوری را در معرض دید ملت‌ها و کشورهای جهان قرار داده است.
 

وی با تأکید بر ضرورت تبیین این ظرفیت اجتماعی گفت: اگر هدایتگران سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه ماه‌ها و سال‌ها بر موضوع تاب‌آوری ملت ایران در برابر مشکلات تمرکز کنند، می‌توانند بخش مهمی از واقعیت‌های جامعه را برای مردم تبیین کنند؛ البته این تاب‌آوری دلایل و ریشه‌های متعددی دارد که باید به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
 

شهردار خرم‌آباد با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره مذاکره، صلح و دیپلماسی تصریح کرد: یک اصل اساسی در روابط بین‌الملل وجود دارد و آن اینکه دست مذاکره از آستین اقتدار بیرون می‌آید. در مناسبات قدرت، طرف ضعیف معمولاً با فشار، تحقیر و حتی از دست دادن دارایی‌های خود مواجه می‌شود؛ بنابراین، کشور باید با اقتدار از این مرحله عبور کند.
 

وی با اشاره به تحولات نظامی اخیر افزود: باید این مرحله را با اقتدار پشت سر بگذاریم و ظرفیت‌های کشور را به‌درستی برای جامعه تبیین کنیم. در روابط میان قدرت‌های بزرگ نیز رقابت سیاسی، اقتصادی و نظامی در سطحی جریان دارد که طرفین، با وجود اختلافات جدی، از پیامدهای تنش آگاه هستند.
 

بارانی‌بیرانوند با اشاره به تغییر سطح مواجهه ایران با تهدیدهای منطقه‌ای اظهار کرد: زمانی برخی کشورهای منطقه درباره ایران موضع تهدیدآمیز می‌گرفتند و موضوع جزایر سه‌گانه مطرح می‌شد، اما امروز شرایط تغییر کرده و ایران در موقعیت متفاوتی قرار گرفته است.
 

وی با اشاره به اهمیت تبیین تحولات نظامی اخیر بیان کرد: در جریان این جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه هدف حمله قرار گرفتند و اتفاقاتی رخ داد که نشان‌دهنده سطح متفاوتی از مواجهه نظامی بود. این تحولات باید به‌درستی برای جامعه تبیین شود تا مردم درک دقیق‌تری از شرایط و ظرفیت‌های کشور داشته باشند.
 

شهردار خرم‌آباد با اشاره به اظهارات برخی مقام‌های خارجی درباره دشواری‌های آمریکا در مدیریت و پایان دادن به جنگ، افزود: تبیین واقعیت‌های این تقابل و آنچه در میدان رخ داده است، می‌تواند موضوعی برای گفت‌وگوهای مستمر در ماه‌ها و سال‌های آینده باشد.
 

وی تأکید کرد: باید درباره عوامل ایجادکننده این اتحاد و انسجام ملی گفت‌وگو کرد و ریشه‌های همبستگی جامعه ایران را شناخت؛ چراکه همین انسجام، یکی از ظرفیت‌های مهم کشور در مواجهه با تهدیدها و بحران‌هاست.
 

شهردار خرم‌آباد در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات مدیریت شهری اشاره و اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری خرم‌آباد در حوزه پروژه‌های عمرانی و زیرساختی، طرح‌های متعددی را دنبال می‌کند و حجم پروژه‌های عمرانی شهر نسبت به پیش از جنگ ۲ برابر شده است.
 

وی افزود: تقاطع‌های غیرهمسطح، پل‌ها، کمربندی‌ها، کنارگذرها، بازآفرینی پهنه مرکزی شهر، توسعه فضای سبز و ساماندهی ورودی‌های شهر، بخشی از پروژه‌هایی هستند که در دستور کار مدیریت شهری قرار دارند.
 

بارانی‌بیرانوند با اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها بیان کرد: بسیاری از این طرح‌ها از پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد عبور کرده‌اند و تلاش می‌کنیم بخش عمده آن‌ها را تا پیش از عید به بهره‌برداری برسانیم.
 

شهردار خرم‌آباد با اشاره به ضرورت آمادگی مجموعه مدیریت شهری برای مواجهه با شرایط بحرانی اظهار کرد: شهرداری‌ها در جنگ‌ها و بحران‌های گذشته عملکرد قابل‌توجهی داشتند و شهرداری خرم‌آباد نیز با استفاده از تجربیات گذشته، آمادگی خود را برای ارائه خدمات در شرایط خاص حفظ کرده است.

48

کد مطلب 2293019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

آخرین اخبار