افزایش یک و نیم درصدی تولید برق در نیروگاه شهیدرجایی

مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی از افزایش بیش از یک و نیم درصدی تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه شهیدرجایی در هفت ماهه نخست امسال خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «ابوالفضل موتابها» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی با اعلام این خبر اظهارکرد: در راستای پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین پایدار انرژی مورد نیاز مشترکین، واحدهای نیروگاه شهید رجایی طی هفت ماهه سال جاری موفق به تولید ۷میلیارد و ۴۸۰میلیون و ۱۷۸هزار کیلووات ساعت انرژی الکتریکی خالص شدند.

وی در تشریح جزئیات این میزان تولید افزود: از مجموع انرژی تولید شده در این مدت، ۳میلیارد و ۹۴۴میلیون و ۲۰۵هزار کیلووات ساعت سهم واحدهای نیروگاه بخار و ۳میلیارد و ۵۳۵میلیون و ۹۷۳هزار کیلووات ساعت سهم واحدهای نیروگاه سیکل ترکیبی بوده است که این ارقام، نشان‌دهنده آمادگی حداکثری واحدهای تولیدی این شرکت در پاسخگویی مطمئن به نیاز شبکه سراسری است.

مدیرنیروگاه-شهیدرجایی.jpg

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی با اشاره به رشد ۱.۵۵درصدی تولید انرژی خالص این مجموعه نسبت به مدت مشابه سال گذشته تصریح کرد: این دستاورد ارزشمند، مرهون اهتمام ویژه، دانش فنی و تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران پرتلاش و متعهد در تمامی حوزه ها که با عملکرد درخشان خود در پایش دقیق پارامترهای فنی، نگهداری و مدیریت بهینه تجهیزات، تحلیل های دقیق مهندسی و برنامه ریزی تولید موجبات استمرار تولید پایدار انرژی را فراهم آوردند.

موتابها در پایان خاطرنشان کرد: دستیابی به موفقیت های بزرگ، حاصل هم افزایی، تعهد و تلاش هماهنگ و زنجیره ای تمام اجزای یک سازمان می باشد و نهایتاً به همت والا و مسئولیت پذیری یکایک همکاران کسب رتبه اول در تولید را در پیک تابستان نیز کسب کردیم.

کد مطلب 2293902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

آخرین اخبار