جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

احمدعلی مسعود انصاری، نویسنده کتاب من و خاندان پهلوی که پسرخاله فرح پهلوی است، اخیراً به مناسبت ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران در مصاحبه‌ای گفت: «وقتی صدام در سال 1359 به ایران حمله نظامی کرد، فرح ساعت 5 صبح به من تلفن زد و گفت به تیمسار اویسی بگو چرا نمی‌رود. قرار بود اویسی با نظامیانش بروند به کمک صدام قسمتی از خاک ایران را بگیرند و اسمش را بگذارند «ایران آزاد» و طبق وعده صدام که وعده داده بود ایران را دو روزه می‌گیرد و جمهوری اسلامی سقوط می‌کند، زمینه را برای بازگشت خاندان پهلوی و سلطنت‌طلب‌ها فراهم کنند که نشد و جنگ 8 سال طول کشید».


به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با نقل این خاطره، گریزی هم به جنگ 40 روزه تحمیل شده توسط آمریکا بر ایران زد و ادامه داد: «جالب است که الآن هم ترامپ همین را گفت که دو روزه جمهوری اسلامی سقوط می‌کند ولی الآن 7 – 8 ماه است که خبری نشده».

این فراز از خاطرات پسرخاله فرح پهلوی که ضمناً از مشاوران محمدرضاشاه هم بود، علاوه بر نشان دادن خام خیالی خاندان پهلوی و عموم سلطنت‌طلب‌ها شاهد مهمی بر خیانت آنها به وطن هم هست.

همانطور که در جنگ‌های تحمیلی 12 روزه و 40 روزه دیدیم این جماعت وطن‌فروش تلاش کردند ترامپ و نتانیاهو را برای حمله نظامی به ایران تشویق کنند تا به قیمت کشته شدن هزاران ایرانی و ویران شدن بسیاری از زیرساخت‌های کشور زمینه برای بازگشتشان فراهم شود و به خیال خامشان به قدرت برسند.

احمدعلی مسعود انصاری در کتاب «من و خاندان پهلوی» با صراحتی که از افراد نزدیک به دربار و باند سلطنت‌طلبان بسیار تعجب‌برانگیز است خاطراتی از فساد دربار به ویژه کارنامه سرتاسر فساد اخلاقی فرح پهلوی را مطرح کرده که منحصر به فرد است.


رفتاری که از سلطنت‌طلب‌ها در جریان جنگ‌های 12 روزه و 40 روزه دیده شد، به روشنی نشان داد این جماعت به هیچیک از ضوابط اخلاقی، وطن‌دوستی و استقلال ایران ذره‌ای پای‌بند نیستند و برای به چنگ آوردن قدرت حاضرند ایران را همچون کالائی به بیگانگان بفروشند. رضا پهلوی که این روزها حتی نزدیک‌ترین یاران و مشاوران سابقش با نفرتی حیرت‌آور از او سخن می‌گویند و او را یک وطن‌فروش خائن می‌دانند، با صراحت حملات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را نتیجه سفر خود به اسرائیل دانسته و به آن افتخار کرده است.

او و سایر اعضای باند سلطنت‌طلب در برابر کشتار 168 دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب، کودکان جان‌باخته در ورزشگاه لامرد، زنان و کودکان به خاک و خون کشیده شده در مجلس عروسی بندر کوهستک، تخریب آنهمه زیرساخت ایران و این تهدید خائنانه ترامپ که گفت ایران را به عصر حجر برمی‌گردانم نه‌تنها عکس‌العملی نشان ندادند بلکه با شادمانی از اینهمه جنایت استقبال کردند و خواستار ادامه آن شدند تا به خیال خام خود شاهد سقوط نظام جمهوری اسلامی باشند و خودشان به قدرت برسند غافل از اینکه مردم ایران با وطن‌فروشان همان برخوردی را خواهند کرد که با بیگانگان متجاوز می‌کنند.

این نگاه و برخورد به مردم ایران محدود نمی‌شود بطوری که اکنون تمام ملت‌ها از آمریکا، رژیم صهیونیستی و وطن‌فروشان ایرانی متنفرند و ملت ایران را به خاطر ایستادگی در برابر مهاجمان جنایتکار می‌ستایند.

جالب است به این نکته سر تا پا ظرافت هم توجه نمائیم که جنگ‌های 12 روزه و 40 روزه با تمام زشتی‌ها و خسران‌هایشان این خوبی را هم داشتند که مرزهای میان ایرانیان واقعی را با مدعیان ایران‌دوستی که غیر از خیانت به کشور و وطن‌فروشی هنری ندارند، مشخص کردند. این مقطع از تاریخ ایران در صفحات طلائی خود رشادت‌هائی را از ایران‌دوستان واقعی ثبت کرده که مدعیان دروغین وطن‌دوستی را در ننگ ابدی فرو می‌برد.

17302

🖊

کد مطلب 2294122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین