معاون اقتصادی استاندار قزوین: ذخیره‌سازی سوخت جایگزین در واحدهای تولیدی قزوین تسریع شود

معاون اقتصادی استاندار قزوین با اشاره به احتمال محدودیت گاز در فصل سرد، بر تسریع تأمین سوخت دوم برای واحدهای تولیدی و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمدرضا صفی‌خانی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین، در حاشیه جلسه کمیته مدیریت مصرف انرژی استان با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی و آمادگی برای فصل سرد سال، خواستار تسریع دستگاه‌های اجرایی و واحدهای اقتصادی استان در تأمین و ذخیره‌سازی سوخت جایگزین شد.

صفی‌خانی با اشاره به احتمال بروز محدودیت در تأمین حامل‌های انرژی در ماه‌های سرد سال اظهار کرد: صرفه‌جویی و کنترل مصرف انرژی در بخش‌های دولتی، واحدهای تولیدی و مصارف خانگی، ضرورتی جدی است و آمادگی پیشگیرانه می‌تواند از بروز مشکلات احتمالی در تأمین انرژی جلوگیری کند.

وی افزود: برای جبران بخشی از محدودیت‌های احتمالی گاز و حفظ پایداری خطوط تولید و استمرار خدمات عمومی، دستگاه‌های اجرایی و واحدهای اقتصادی باید در اسرع وقت از طریق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نسبت به تأمین و ذخیره‌سازی سوخت دوم اقدام کنند.

اقتصادی.jpg

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در پایان خاطرنشان کرد: در مصوبات کمیته مدیریت مصرف انرژی استان، تلاش شده است موانع تأمین و ذخیره‌سازی سوخت جایگزین تا حد امکان برطرف شود؛ بنابراین، تعلل در این زمینه می‌تواند تأمین سوخت موردنیاز در فصل سرد را با محدودیت مواجه کند و لازم است همه دستگاه‌ها و واحدهای مشمول، این موضوع را با جدیت در دستور کار قرار دهند.

کد مطلب 2294190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین اخبار