پاسخ کامران غضنفری به انتقاد مشاور قالیباف از تندروها؛ نئوخوارج آنهایی هستند که وسط جنگ رفتند دنبال میانجی و مذاکره

کامران غضنفری در واکنش به انتقادات محمود رضوی نوشت: خوارج چه کسانی بودند؟ آنهایی که وسط جنگ و در چند قدمی پیروزی ــ خلاف نظر امام ـــ پرچم حکمیت برداشتند و بعد که معلوم شد گول خوردند، گفتند تقصیر امیرالمؤمنین بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کامران غضنفری، نماینده تهران در واکنش به انتقاد سید محمود رضوی مشاور قالیباف از تندروها نوشت:

مشاور فرهنگی رئیس مجلس، مردم مبعوث را با عبارات "نئو خوارج"، "نئو فرقان" و "نئو نفاق" مخاطب قرار داد!

این درحالیست که رهبر رشید انقلاب، ملت مبعوث خیابان را "پیشروان بصیرت" نامیدند و در نخستین پیام‌شان صراحتاً فرمودند: "این شما مردم بودید که کشور را رهبری و اقتدار آن را ضمانت کردید."

ای کاش مدعیان مدیریت جهادی، در استفاده از برخی مشاورین مسئله دارشان، تجدیدنظر کنند!

خوارج چه کسانی بودند؟ آنهایی که وسط جنگ و در چند قدمی پیروزی ــ خلاف نظر امام ـــ پرچم حکمیت برداشتند و بعد که معلوم شد گول خوردند، گفتند تقصیر امیرالمؤمنین بود.

الآن هم نئوخوارج آنهایی هستند که وسط جنگ که به اعتراف دشمن همه چیز به نفع ایران بود ـــ خلاف نظر ولی ـــ رفتند دنبال میانجی و مذاکره و ساده‌لوحانه مثلاً گفتند به محض امضای تفاهم‌نامه، نیمی از پول‌های بلوکه‌شده آزاد می‌شود، بعد که معلوم شد گول خوردند گفتند تقصیر علی‌الاصول بود.

29218

کد مطلب 2294795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین