دمشق در حال بررسی پیوستن به «پیمان مکه» است

وزیر خارجه سوریه اعلام کرد که دمشق در حال بررسی پیوستن به پیمان دفاعی مکه است.

به گزارش خبرآنلاین ، اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه امروز شنبه در گفت‌وگوی منامه ۲۰۲۶ در بحرین اعلام کرد که این کشور در حال بررسی پیوستن به پیمان دفاعی مکه (توافقنامه دفاع مشترک مکه) است که توسط عربستان، پاکستان و ترکیه امضا شده است.

به روایت ایسنا، به گزارش خبرگزاری روداوو، الشیبانی در جریان مجمع سالانه «گفت‌وگوی منامه» در پایتخت بحرین گفت: در حال حاضر بحث‌هایی برای ارزیابی ورود سوریه به «ائتلاف مکه» در جریان است.

عربستان که در پی جلب حمایت برای مقابله با تشدید حملات نیروهای مسلح یمن از جمله حمله بی‌سابقه‌ای که منجر به تعطیلی ۲ هفته‌ای فرودگاه بین‌المللی ریاض در ماه اکتبر شد، در ماه اوت همراه با پاکستان و ترکیه یک توافقنامه دفاعی در مکه امضا کردند که تصریح می‌کند «هرگونه حمله به یکی از این سه کشور، حمله به هر سه تلقی می‌شود.»

اوایل ماه جاری میلادی امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه سفری غیرمنتظره به ریاض داشت و طی آن اعلام کرد که فرانسه برای محافظت از زیرساخت‌های نفتی حیاتی عربستان در برابر حملات نیروهای ارتش یمن، نیروهایی را به این کشور اعزام کرده است.

دولت انگلیس نیز در ماه اکتبر اعلام کرد که در بحبوحه این تشدید تنش، جت‌های جنگنده خود را برای حمایت از عربستان مستقر خواهد کرد.

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2295623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

آخرین اخبار