رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات؛ گره نقدینگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به محدودیت منابع مالی و تأخیر در بازگشت مطالبات از سوی سازمان‌های بیمه‌گر، گفت: بخشی از درآمد اختصاصی دانشگاه از محل مطالبات بیمه‌ای تأمین می‌شود، اما عقب‌ماندگی بیمه‌ها در پرداخت این مطالبات، تأمین نقدینگی و مدیریت هزینه‌های دانشگاه را با دشواری مواجه کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه ؛ علی سروش با تشریح وضعیت اعتبارات و منابع مالی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: اعتبارات دانشگاه در بخش‌های مختلف، از جمله منابع عمومی و درآمدهای اختصاصی، تعریف شده است و هرکدام شرایط تخصیص و وصول متفاوتی دارند. در بخش درآمدهای اختصاصی، بخشی از منابع مورد انتظار از محل بازگشت مطالبات بیمه‌ای تأمین می‌شود، اما پرداخت این مطالبات با پیش‌بینی‌های دانشگاه فاصله دارد.
وی با اشاره به افزایش هزینه‌های دانشگاه افزود: توسعه خدمات، اضافه شدن تجهیزات و تخت‌های بیمارستانی و افزایش هزینه‌های جاری، نیاز به منابع مالی پایدار را بیشتر کرده است؛ درحالی‌که تأخیر در پرداخت مطالبات از سوی بیمه‌ها، روند تأمین نقدینگی را با مشکل روبه‌رو می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع املاک مازاد دانشگاه اشاره کرد و گفت: برای فروش برخی املاک و تأمین بخشی از منابع مورد نیاز، اقداماتی انجام شده و تعدادی از این املاک چندین بار در سامانه‌های مربوطه عرضه شده‌اند، اما تاکنون برای برخی از آن‌ها مشتری مناسبی پیدا نشده است.
سروش با بیان اینکه ارزش‌گذاری و تعیین تکلیف این املاک نیازمند بررسی کارشناسی است، خواستار همکاری دستگاه‌های مسئول و مدیران استان برای تسهیل این روند شد و خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش هزینه‌ها، دانشگاه به‌تنهایی امکان تأمین همه نیازهای مالی خود را ندارد و تعیین تکلیف دارایی‌های مازاد می‌تواند به تأمین بخشی از منابع مورد نیاز کمک کند.
کد مطلب 2295974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =