سناتور ارشد روس: ماکرون احتمالاً از تداوم اعتراضات فرانسه سود می‌برد

عضو کمیته قانون اساسی شورای فدراسیون روسیه گفت رئیس‌جمهور فرانسه ممکن است از ادامه اعتراضات در فرانسه سود ببرد.

به گزارش خبرآنلاین، الکسی پوشکوف، عضو کمیته قانون اساسی شورای فدراسیون روسیه شامگاه یکشنبه در کانال تلگرام خود نوشت: «انفجار کوکتل مولوتوف در پاریس ادامه دارد.»

به گزارش ایسنا، این سناتور ارشد روس در ادامه افزود: «امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه به‌رغم تمام وعده‌هایش برای اقدام قاطع، قادر به برقراری نظم نیست. از طرف دیگر، به دلایلی، ممکن است او در ادامه این اعتراضات؛ اعتراضاتی که به گفته کارشناسان فرانسوی توسط کسی هدایت و تامین مالی می‌شود، ذینفع باشد.»

اعتراضات در فرانسه از اواسط ماه سپتامبر آغاز شد، زمانی که دانش‌آموزان دبیرستانی در حومه پاریس به خیابان‌ها آمدند تا خواستار شرایط بهتر مدارس شوند. سپس شهروندانی که از افزایش قیمت‌ها ناراضی بودند به آنها پیوستند و تظاهرات به مناطق دیگر گسترش یافت.

310310

کد مطلب 2296303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین