کیهان در مطلبی با عنوان«نگرانی و اضطراب نوچه‌های سپهبد رزم آرا» نوشت:

چند تن از اعضای گروهک ملی-مذهبی خواستار استفاده از درس نهضت ملی شدن نفت برای حل معضل هسته ای شدند.

در نوشته ای که از سوی حاج سید جوادی، شاه حسینی، پیمان، بسته نگار، نظام الدین قهاری و اعظم طالقانی امضا شده، آمده است: رویکرد مذاکرات جاری ایران و غرب تقابلی بوده و نه تعاملی و ظاهراً نه تنها عدم اعتماد جهانی نسبت به سیاست های هسته ای ایران رفع نشده بلکه برعکس موجبات تشدید تحریم های گسترده فراهم گردیده است. ریشه این بی اعتمادی در کجاست؟

اعضای گروهک ملی مذهبی و نهضت آزادی سپس نوشته اند: به باور ما چاره منطقی و دنیا پسند برای جلب اعتماد جامعه جهانی در گرو اعتمادسازی در سیاست داخلی حکومت است. شواهد فراوان از گذشته تا امروز چه در تجربه ملی کردن صنعت نفت به رهبری شادروان دکتر محمد مصدق و چه در حکومت های دموکراتیکی مثل ژاپن یا هند که آزادانه به فعالیت های هسته ای اشتغال دارند نشان می دهد مبنای اعتماد عمومی در داخل و خارج به اقدامات دولت ها، وجود ساز و کارهای دموکراتیک در نظام تصمیم گیری و شفافیت سیاستها در پرتو نظارت مستقیم و مستمر مردم بر عملکردهای حاکمیت است.

نویسندگان این متن توضیح نداده اند که اولاً ایران بیش از اعتمادسازی های انجام گرفته که باعث حمایت 120 عضو جنبش عدم تعهد از برنامه اتمی ایران شده چه اعتمادسازی دیگری می توانست انجام دهد؟ ثانیاً آیا منش سکولار دکتر مصدق -هر چند که همراه با برخی خودکامگی ها و حتی مقابله با انتخابات بود- باعث شد غرب ملی شدن نفت ایران را به رسمیت بشناسد یا در قبال خوش بینی بی مبنای دولت وقت، سازمان های جاسوسی دیگر و آمریکا کودتای 28 مرداد 32 را تدارک کردند؟ آیا منش مصدق موجب اعتمادسازی و رفع شر اجانب از سر کشور شد یا اینکه همان ها با کودتا رژیم خودکامه پهلوی را احیا و ابقا کردند؟! ثالثاً دکتر مصدق هر چه بود داعیه ملی کردن صنعت نفت را داشت اما آیا شما حتی به حداقل های رفتار او پایبند بوده اید یا در چند سال اخیر علناً سنگ آمریکا و غرب را به سینه می زنید و به لحن همان ها می گویید «ایران نتوانسته اعتماد جامعه جهانی(!؟) را جلب کند»؟! شما آن قدر در این راه خیانت علنی کردید که چند سال پیش میزان نیوز ارگان رسمی نهضت آزادی نوشت ملت ایران حق دارند به ما به چشم خائن و بیگانه نگاه کنند چون ما صرفاً مواضع غرب و آمریکا را تکرار می کنیم.

و سرانجام اینکه گروهک های نفاق مدعی عنوان ملی-مذهبی در جریان فتنه سه سال پیش به خیال خود درصدد بودند به نیابت از سرویس های جاسوسی غربی ترمز پیشرفت های ایران را از جمله در حوزه تکنولوژی هسته ای بکشند اما ناکام ماندند و بنابراین آنها نه تنها نگران کشور نیستند بلکه در همان صفی ایستاده اند که روزی سپهبد رزم آرا ایستاده بود و ضمن سرکوب روح عزت و استقلال طلبی ملت ایران می گفت شماها عرضه اداره کارخانه سیمان و ساخت لولهنگ را هم ندارید چه رسد به ملی کردن صنعت نفت!

/29217

کد خبر 229681

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین