برگزیده تندیس قهرمان گمنام شهید دریاقلی سورانی پنجشنبه معرفی می‌شود

هیئت اهداکننده تندیس قهرمان گمنام شهید دریاقلی سورانی اعلام کرده است که برگزیده امسال این جایزه مردمی را تا پنجشنبه ۱۱ آبان معرفی می‌کند و تندیس در همان روز به او اهدا خواهد شد. این جایزه بیش از ۲۰ سال است به مناسبت حماسه کوی ذوالفقاری آبادان و با انتخاب هیئتی متشکل از جانبازان، هنرمندان، رزمندگان و مردم آبادان اهدا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی رویداد، هیئت اهداکننده تندیس قهرمان گمنام شهید دریاقلی سورانی، همچون سال‌های گذشته، در فاصله ۹ تا ۱۱ آبان برگزیده امسال این تندیس را معرفی خواهد کرد. این هیئت اعلام کرده است که نام برگزیده تا روز پنجشنبه به‌صورت رسمی اعلام می‌شود و تندیس نیز در همان روز به او اهدا خواهد شد.

بیش از ۲۰ سال است که این جایزه به مناسبت حماسه کوی ذوالفقاری در آبان ۱۳۵۹ در آبادان و با انتخاب هیئتی مردمی اهدا می‌شود. این هیئت متشکل از جانبازان، هنرمندان کشوری، شماری از رزمندگان و مردم آبادان است.

حماسه کوی ذوالفقاری با رشادت شهید دریاقلی سورانی رقم خورد؛ رویدادی که از آن به‌عنوان نخستین شکست رسمی ارتش بعث عراق در یک منطقه شهری یاد می‌شود.

امسال و در هفته دفاع مقدس، این تندیس به‌صورت ویژه و جمعی، در دویستمین شب حضور مردم در میادین، به مجریان و مردم حاضر در میدان فلسطین اهدا شد و این میدان به‌عنوان میدان برتر انتخاب شد. با این حال، مطابق روال سال‌های گذشته، انتخاب برگزیده اصلی تندیس به‌صورت فردی و نهایی در آبان‌ماه انجام می‌شود.

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2297012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

آخرین اخبار