تحقیقات جدید در فرانسه نشان می دهد که گیلاس یک آنتی اکسیدان بوده و درمان کننده موثر بیماری نقرس است.
کلر ژابیلا کارشناس تغذیه فرانسوی تحقیقات تازه ای را روی میوه گیلاس انجام داده است.
وی در تحقیقات خود به این نتیجه رسید که گیلاس منبع ویتامین های A، B و C است و با توجه به رنگ قرمز آن یک آنتی اکسیدان به شمار میرود.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: گیلاس همچنین میتواند خطرات بیماری نقرس را کاهش دهد که یک بیماری روماتیسمی است که 600 هزار فرانسوی از آن رنج میبرند.
این تحقیقات نشان داد: مصرف گیلاس میزان اسید اوریک خون را حدود 15 درصد کاهش میدهد زیرا نقرس در نتیجه انباشت این اسید ایجاد میشود.
در این تحقیقات آمده است: کسانی که روزانه 100 گرم گیلاس مصرف میکنند، علائم نقرس در آنها کاهش مییابد.
بر اساس این تحقیقات، گیلاس همچنین با همه دردهای التهابی مبارزه و عضلات را تقویت میکند.
بر پایه این گزارش، هر یکصد گرم گیلاس حاوی 80 کالری است.
ﮔﯿﻼس ﺷﯿﺮﯾﻦ ﯾﺒﻮﺳﺖ را درﻣﺎن ﻣﯽﮐﻨﺪ و ﻗﻨﺪ آن ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﺎر دﯾﺎﺑﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ؛ ﺿﺮری ﻧﻤﯽرﺳﺎﻧﺪ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ درد ﻣﻔﺎﺻﻞ و روﻣﺎﺗﯿﺴﻢ را کاهش و ﻧﺎراﺣﺘﯽ ﻫﺎی ﮐﺒﺪ را درﻣﺎن ﻣﯽکند و از ﺳﻨﮓ ﮐﻠﯿﻪ و ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎی ﻗﻠﺒﯽ ﯿﺸﮕﯿﺮی ﻣﯽکند.
گیلاس روند پیری را به تاخیر میاندازد و سیستم اعصاب را تسکین میدهد و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را ایجاد میکند. دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.
301301
نظر شما