رحمتی: تیم‌سازی مثل کلید برق نیست که یک شبه روشن و خاموش شود

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر پس از عملکرد ضعیف خود در هفته‌های اخیر تیمش را با کلید برق قیاس کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی رحمتی در نشست خبری پیش از بازی با ذوب‌ آهن اصفهان در هفته دوازدهم لیگ برتر، اظهار کرد: بازی بسیار مهمی پیش رو داریم و تمام تلاشمان را انجام دادیم تا پس از دیدار مقابل آرکاداغ ترکمنستان، از نظر روحی و بدنی برای این مسابقه آماده شویم. امیدواریم بتوانیم از امتیاز میزبانی استفاده کنیم، سه امتیاز را به دست بیاوریم و با بازگشت به کورس جدول، جایگاه واقعی گل‌گهر را پس بگیریم.
وی در ادامه با اشاره به انتقادهای مطرح‌شده از عملکرد تیمش گفت: امیدوارم هواداران گل‌گهر، مردم خوب سیرجان و همه افرادی که در این مدت از تیم انتقاد کردند، صحبت‌های من را بشنوند. تمام انتقادها را دنبال کرده‌ام و بسیاری از آنها را می‌پذیرم، اما برای قضاوت دقیق‌تر باید شرایط تیم را هم در نظر گرفت.
سرمربی گل‌گهر توضیح داد: امسال ۲۲ بازیکن جدید به تیم ما اضافه شدند. از طرفی، به دلیل جنگ تحمیلی، بازیکنان نزدیک به چهار ماه از فضای فوتبال و مسابقات دور بودند و سپس در فرصتی کوتاه وارد تمرینات پیش‌فصل و رقابت‌های لیگ شدند. تیم‌سازی مانند کلید برق نیست که بتوان آن را یک‌شبه روشن و خاموش کرد؛ هماهنگی میان بازیکنانی که از تیم‌های مختلف به گل‌گهر آمده‌اند، به زمان نیاز دارد.
رحمتی با اشاره به شرایط دشوار تیمش در ابتدای فصل و مسابقات آسیایی افزود: در ابتدای فصل و در شرایطی که روند خوبی داشتیم، اتفاقات عجیبی در برخی مسابقات، از جمله دیدار مقابل تراکتور، برای ما رخ داد. با این حال، حتی در شرایطی که با یک بازیکن کمتر بازی می‌کردیم، فوتبال خوبی ارائه دادیم.
وی تاکید کرد: سفرهای آسیایی ما واقعاً طاقت‌فرسا بود. در آخرین سفر، صبح از ترکمنستان حرکت کردیم و عصر به سیرجان رسیدیم. بازیکنان در چنین شرایطی فرصت کافی برای استراحت و ریکاوری ندارند و همین مسئله احتمال مصدومیت و اشتباهات فردی را افزایش می‌دهد. 
سرمربی گل‌گهر توضیح داد: در دیدار قبلی ۱۱ بازیکن را در اختیار نداشتیم؛ تعدادی مصدوم بودند و برخی نیز به دلیل مشکلات ویزا نتوانستند تیم را همراهی کنند. با وجود این شرایط، از بازیکنانم تشکر می‌کنم که با تمام وجود برای تیم تلاش کردند.
رحمتی با انتقاد از فشارهای واردشده به نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی تصریح کرد: در یکی از سخت‌ترین گروه‌های سطح دوم آسیا قرار گرفته‌ایم. تیم الجزیره با بودجه‌ای بالغ بر ۷۰ میلیون یورو و بازیکنان خارجی متعدد، از جمله مالکوم، در این رقابت‌ها حضور دارد. المحرق بحرین نیز که فصل گذشته استقلال را در مرحله حذفی حذف کرده بود، یکی دیگر از حریفان ماست.
وی خاطرنشان کرد: در دیدار مقابل المحرق اگر ۱۰ نفره نمی‌شدیم، شاید نتیجه متفاوتی رقم می‌خورد. همچنین معتقدم باید با نمایندگان ایران در آسیا مهربان‌تر باشیم. نمی‌توان شرایط فوتبال اروپا را با مسابقات آسیایی مقایسه کرد. بازیکنان اروپایی معمولاً پروازهای کوتاهی دارند، اما ما گاهی نزدیک به ۳۰ ساعت در مسیر هستیم. بازیکن آهنی نیست و به استراحت نیاز دارد. وقتی هر چهار روز یک‌بار در چنین شرایطی مسابقه می‌دهد، طبیعی است که دچار خستگی، مصدومیت و اشتباه شود.
سرمربی گل‌گهر در ادامه با تأکید بر توانایی‌های تیمش خاطرنشان کرد: خواهش می‌کنم تیم ما را زیر بار این فشارها قضاوت نکنید. گل‌گهر تیم خوبی است و در دیدار مقابل آرکاداغ، با وجود حضور ۱۲ هزار تماشاگر حریف، حدود ۶۵ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتیم و موقعیت‌های گلزنی خوبی ایجاد کردیم، اما متأسفانه از فرصت‌هایمان استفاده نکردیم و روی یک اشتباه نتیجه را واگذار کردیم.
رحمتی اشاره کرد: امیدوارم هواداران از تیم حمایت کنند و اجازه دهند بازیکنان از زیر این فشار خارج شوند. مطمئنم با بازگشت مصدومان، شرایط بهتری خواهیم داشت و می‌توانیم کیفیت واقعی تیم را نشان دهیم.»
سرمربی گل‌گهر در پایان با اشاره به کیفیت ذوب‌آهن گفت: ذوب‌آهن تیم بسیار خوبی است و محمد ربیعی از مربیان خوب فوتبال ایران محسوب می‌شود. این تیم بازیکنان باکیفیتی دارد و نباید فریب جایگاهش در جدول را بخوریم. قطعاً ذوب‌آهن در ادامه نتایج بهتری کسب خواهد کرد. 
رحمتی گفت: تمام تمرکز ما روی این است که فردا نمایش خوبی داشته باشیم و با تلاش بازیکنان و حمایت هواداران، سه امتیاز مسابقه را به دست بیاوریم.

۲۵۸۲۵۸

کد مطلب 2298833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین