کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در رستوران‌های کرمان؛ ۲ واحد صنفی پلمب شد

بازرسی از پنج واحد صنفی تهیه غذا و رستوران در کرمان به کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت تاریخ‌مصرف‌گذشته و پلمب دو واحد متخلف منجر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان از کشف و معدوم‌سازی ۳۰۰ کیلوگرم گوشت تاریخ‌ مصرف‌ گذشته در جریان بازرسی از رستوران‌ها و واحدهای صنفی تهیه غذا در کرمان خبر داد و گفت: در این بازرسی‌ها دو واحد صنفی نیز پلمب شدند.

«فریدون کشیتی» با اشاره به انجام گشت مشترک نظارت بر بازار اظهار کرد: در جریان این بازرسی‌ها پنج واحد صنفی تهیه غذا و رستوران مورد بررسی قرار گرفتند که هر پنج واحد دارای تخلفاتی از جمله گران‌فروشی، رعایت نکردن ضوابط و مقررات بهداشتی و استفاده از گوشت تاریخ‌ مصرف‌ گذشته بودند.

وی افزود: در این بازرسی‌ها ۳۰۰ کیلوگرم گوشت تاریخ‌ مصرف‌ گذشته کشف و با هدف جلوگیری از به خطر افتادن سلامت شهروندان معدوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان ادامه داد: همچنین با توجه به تخلفات احرازشده، دو واحد صنفی متخلف پلمب شدند.

کشیتی با تأکید بر ضرورت رعایت حقوق مصرف‌کنندگان و صیانت از سلامت عمومی خاطرنشان کرد: نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی عرضه‌کننده مواد غذایی ادامه دارد و با واحدهایی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازند، مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

48

کد مطلب 2298880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین