مدیرعامل شرکت گاز ایلام: رسانه‌ها شرکای اجتماعی ما در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز هستند

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این مجموعه برای گذر از فصل سرما، بر نقش بی‌بدیل رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه و رعایت نکات ایمنی تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها تنها یک کانال خبری نیستند، بلکه شریک اجتماعی شرکت گاز در خدمت‌رسانی به مردم محسوب می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران فقید استان، از نقش مؤثر و شفاف رسانه‌ها در انتقال پیام دستگاه‌های اجرایی به جامعه قدردانی کرد و اظهار داشت: تجربه نشان داده است که اطلاع‌رسانی مسئولانه از طریق رسانه‌ها، پیوند و ارتباط مؤثرتری میان مدیران و شهروندان برقرار می‌کند.

وی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و اهمیت حیاتی مدیریت مصرف انرژی افزود: انتظار می‌رود در این شرایط حساس، اصحاب رسانه به عنوان همراهان اجتماعی مجموعه شرکت گاز، در زمینه ترویج فرهنگ مصرف بهینه، استفاده صحیح از گاز طبیعی و رعایت دقیق نکات ایمنی یاری‌گر ما باشند تا با مشارکت عمومی، از بروز هرگونه مشکل احتمالی در تأمین و توزیع پایدار گاز جلوگیری شود.

تعمیر ۷۰ نقطه آسیب دیده در پی حوادث اخیر

مدیرعامل شرکت گاز ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش‌ها و حوادث ماه‌های گذشته و تلاش شبانه‌روزی کارکنان برای صیانت از پایداری شبکه گازرسانی کشور و استان تصریح کرد: در جریان حوادث ناشی از جنگ رمضان، حدود ۷۰ نقطه از تأسیسات و زیرساخت‌های گازرسانی استان دچار آسیب شد که خادمان مردم در این مجموعه با حضور میدانی و تلاش جهادی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع خسارت‌ها و برقراری مجدد جریان گاز اقدام کردند.

وی به تشریح جزئیات یکی از این حوادث دشوار پرداخت و گفت: در پی حمله به ایستگاه گاز در محدوده بخش صالح‌آباد شهرستان مهران، تأمین گاز ۲۴ روستای مرزی استان در معرض اختلال قرار گرفت؛ اما همکاران ما با وجود شرایط بسیار سخت، تهدیدات امنیتی و محدودیت‌های موجود، با استقامت و تلاش مستمر توانستند ایستگاه آسیب دیده را بازسازی کرده و پایداری جریان گاز را به منطقه بازگردانند.

این مسئول با تمجید از ایثار و مسئولیت‌پذیری کارکنان شرکت گاز خاطرنشان کرد: آنچه مانع از شرمندگی ما در برابر مردم شد، لطف خداوند و سپس تعهد، تخصص و احساس مسئولیت همکارانی بود که در سخت‌ترین شرایط پای کار ایستادند؛ بدون شک همین نیروی انسانی متخصص در فصل زمستان نیز با تمام توان برای تأمین آسایش مردم تلاش خواهند کرد.

پوشش ۱۰۰ درصدی شهری و ۹۹.۷ درصدی روستایی در ایلام

مدیرعامل شرکت گاز ایلام با اشاره به ضریب نفوذ بالای گازرسانی در این استان مرزی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۹۹.۷ درصد جمعیت روستایی و نزدیک به ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند و با توجه به اینکه گاز، سوخت اصلی و پایه‌ای خانوارهای استان محسوب می‌شود، مقوله مدیریت مصرف و حفظ پایداری شبکه اهمیتی دوچندان یافته است.

وی در ادامه به دستاوردهای اخیر مجموعه شرکت گاز استان اشاره کرد و افزود: دریافت لوح خدمات سبز در حوزه محیط زیست از معاونت ریاست جمهوری، کسب رتبه نخست در حوزه کارفرمای سلامت محور، انتخاب روابط عمومی برتر در ارزیابی سال ۱۴۰۴ و کسب عنوان دستگاه برتر در حوزه اقامه نماز، از جمله افتخاراتی است که با تلاش جمعی کارکنان به دست آمده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام در پایان با تأکید بر اینکه تأمین پایدار گاز و حفظ آرامش شهروندان خط قرمز این مجموعه است، ابراز امیدواری کرد: با همراهی ارزشمند رسانه‌ها، همکاری آگاهانه مردم در مدیریت مصرف و کوشش شبانه‌روزی کارکنان، زمستان پیش رو نیز با موفقیت و بدون هیچگونه چالشی پشت سر گذاشته شود.

کد مطلب 2299174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

آخرین اخبار