محققان در تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن ماهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه در بین بیماران مبتلا به دیابت را کاهش نمیدهد.
جمعیت قلب آمریکا در تازهترین گزارش خود اعلام کرده بود که مصرف زیاد ماده اومگا 3 به میزان قابل ملاحظهای از ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه در بین افرادی که بیشتر در معرض ابتلا هستند یا تاریخ ژنتیکی در این زمینه دارند، کمک میکند.
اما تحقیقات محققان روی نزدیک به 20 هزار نفر که دوزهای اضافی اومگا 3 را دریافت کردند و وضعیت آنها به مدت 2 سال تحت نظر قرار گرفت، نشان داد: افرادی که به طور منظم دوزهای اومگا 3 مصرف کردند، درصد پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی به طور قابل ملاحظهای در مقایسه با افرادی که از این دوزها مصرف نکرده بودند، افزایش نیافت.
تحقیقات پزشکی همچنین نشان داده است که مصرف روغن ماهی میتواند از ابتلای افراد به بیماریهای چشمی با بالارفتن سن و سال پیشگیری کند.
گروهی از پژوهشگران دانشگاه ایالت پنسلوانیای آمریکا نیز دریافتهاند که میتوان از روغن ماهی برای درمان سرطان خون استفاده کرد.
301301
نظر شما