مهر نوشت:

محمدباقر قالیباف شهردار تهران که با حضور در اکسپوی هنرهای قرآنی دو اثر هنری را خریداری کرده بود، از خرید آن‌ها منصرف شده است.
محمدرضا کمره‌ای رئیس نخستین فروش آثار هنری قرآنی و برگزارکننده جشنواره بسم‌الله، گفت: «در روزی که حراج آثار قرآنی را در برج میلاد برگزار کردیم، شهردار تهران به ضیافت ما آمد و از میان آثار دو کار را انتخاب کرد که مجموع قیمت آن‌ها تنها پنج میلیون تومان بود، ولی هنوز هم برای بردن آن‌ها اقدام نکرده و آنها را نخریده است.»
وی ادامه داد: «این در حالی است که خود وی تاکید داشت این دو کار را شهرداری خریداری کرده و خرید آن‌ها قطعی است، ولی با اتمام کار جشنواره و حراج آثار قرآنی و با توجه به عدم اقدام شهرداری و بی‌جواب گذاشتن تمام تماس‌های ما به این نتیجه رسیدیم که آثار عملاً پس فرستاده شده‌اند.»
رئیس فروش آثار هنری قرآنی تصریح کرد: «دو اثری که شهردار تهران انتخاب کرده‌ بود «نقطه بای بسم‌الله» اثر عظیم فلاح به قیمت یک میلیون تومان و تابلویی با نام «چهار قل» اثر مهدی فلاح به قیمت چهار میلیون تومان بود که به هنرمندان بازگردانده خواهد شد.»
قالیباف چند سال پیش در خانه هنرمندان برای شهرداری تهران بیش از 10 میلیارد ریال اثر هنری از انجمن نقاشانی که در آن زمان با وزارت ارشاد مشکل داشت خریداری کرد.
58244
کد خبر 236046

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین