فارس نوشت:

یک نوجوان آمریکایی به همراه دوست نوجوان خود برای سرقت جواهرات و خودرو وارد خانه مادربزرگش شد و او را با ضربات تبر و چکش به طرز فجیعی به قتل رساند. این دو نوجوان پسر13 ساله متهم به سرقت جواهرات و خودرو و قتل مادر بزرگ شدند. دو نوجوان متهم شده‌اند که این پیرزن را درحال سرقت جواهرات و خودرو وی به قتل رسانده‌اند.
دادستان پرونده برای این پسرها همانند افراد بالغ یک میلیون دلار وثیقه درنظر گرفته است. دادستان ویسکانسین تاکید کرد که این پسرها روز دوشنبه به خانه باربارا جی. اولسون 78 ساله با هدف سرقت و قتل وارد شده بودند. به گفته مسئولان، دختر باربارا جی دو روز بعد جسد او را در داخل گاراژ، در یک استخر پر از خون، کشف کرد. این پسرها به شرکت در قتل عمد از نوع درجه یک متهم شده‌‌اند.

پسر دیگر به مسئولان گفت: ایده دزدیدن و کشتن اولسون از طرف نوه بزرگ این مادر بزرگ مطرح شده بود. وی افزود: نوه بزرگ این مادر بزرگ خودش را با تبر و دوستش، خودش را با چکش مسلح کرد و آنها این سلاح ها را در زیر لباس‌های خود مخفی کردند و مادر دوست آنها، ‌این دو را تا خانه این پیرزن با خودروی خود رساند. این پسرها از سمت یکی از درها که قفل نشده بود، وارد گارا‍ژ اولسون شدند و وقتی که با اولسون روبه‌رو شدند؛ این پیرزن به نوه‌اش گفت که می‌خواهد با مادرش تماس بگیرد. هنگامی که پیرزن در حال دور شدن بود؛ توسط نوه خودش با ضربات تبر از ناحیه سر به قتل می‌رسد. بنابر اعتراف دوست نوه مادر بزرگ، این نوه تا هنگامی که پیرزن سرش را بپوشاند و به آنها التماس کند، به کتک زدن مادر بزرگش ادامه داده است.

نوه بزرگ این مادربزرگ در ابتدا مرگ اولسون را تکذیب کرد اما در نهایت با اعترافات دوست خود، موضوع را پذیرفت. جورج انبیق، وکیل نوه پیرزن گفت: این پسر با مادربزرگ خود رابطه خوبی داشته است و همه اعضای خانواده وی از این وضع ناراحت و پریشان هستند.وی افزود: من تلاش خواهم کرد که این نوجوانان به دادگاه وی‍ژه جوانان ارجاع شوند.

اشد مجازات برای افراد بالغ حبس ابد است اما در صورتی که متهم نوجوان باشند، او را تا رسیدن به سن 25 سالگی زندانی می‌کنند. ژو دسکو دادستان شعبه شیبویگان گفت: شدت جرم این پسران ایجاب می‌کند که با آنها به عنوان فرد بالغ برخورد شود.
301282

کد خبر 245291

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین