رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایجاد وفاق ملی، فضای باز سیاسی، توجه به خواست مردم، اجرای کامل قانون اساسی و سیاست تنش‌زدایی را از زمینه‌های مناسب خروج از ناکارآمدی‌های فعلی دانست.

به گزارش خبرآنلاين، آيت​الله هاشمي رفسنجاني در هفته گرامي‌داشت دفاع مقدس در ديدار با جمعي از رزمندگان وايثارگران هشت سال جهاد و حماسه، به بيان علل و عوامل شروع جنگ تحميلي و نيز سالهاي دفاع مقدس پرداخت و با بيان عواملي كه منجر به پايان جنگ و پذيرش قطعنامه شد، گفت: متأسفانه امروز در بيان علل خاتمه جنگ، تحريف‌هايي صورت مي‌گيرد كه ناجوانمردي در حق ايثارگران و رزمندگان، امام راحل و فرماندهان جنگ است.
وي به تحليل مسئولان نظامي و غيرنظامي كشور در مقطع پذيرش قطعنامه پرداخت و گفت: مسئولان ارشد سياسي و نظامي در سال پاياني دفاع مقدس به اين تحليل رسيدند كه ادامه دفاع و جنگ به صلاح كشور و نظام نيست و بايد با تدابير ويژه، پيروزمندانه از اين عرصه خارج شد.
گزيده سخنان وي از اين قرار است:
·         پذيرش قطعنامه توسط حضرت امام(ره) امري عاقلانه، مدبرانه و با اختيار كامل و بدون فشار بود. امام از عبارت «نوشيدن جام زهر» استفاده کردند و متأسفانه امروز بسياري از مغرضان باري منفي به اين «عبارت» موردنظر امام راحل مي‌دهند، اما به واقع بنيانگذار جمهوري اسلامي معنايي مثبت و كارگشا و در جهت حل مشكل ايفاد كرده بودند. چرا كه اگر نبود تدبير و خواست داهيانه آن عزيز بزرگوار، معلوم نبود با ادامه جنگ تحميلي، كشور، نظام و انقلاب به چه سرنوشتي دچار مي‌شد.
·         برخي اشخاص در مقطع دفاع مقدس تحليل اشتباهي مبني بر لزوم ادامه جنگ و اشغال عراق و بغداد داشتند که امام با آن مخالف بودند. در تاريخ جنگ‌ها كمتر ديده شده كه كشوري خاك كشور ديگري را اشغال كند و بتواند طولاني مدت به اين اشغال ادامه دهد. چرا كه اگر اين امر شدني و عاقلانه و مفيد بود، شوروي از افغانستان و آمريكا از عراق و ويتنام خارج نمي‌شدند، اما ديديم كه حضور اين دو ابرقدرت در خاك ديگران براي يكي اضمحلال و نابودي را در پي داشت و ديگري را در باتلاقي سخت گرفتار كرد.
·         پذيرش قطعنامه و خاتمه جنگ مهمترين پيروزي جمهوري اسلامي ايران بر عراق بود، چرا كه پس از آن، روند زوال و نابودي صدام و حزبش فراهم شد و امروزه با حاكميت مكتب اهل بيت و نابودي صدام، انقلاب اسلامي به مهمترين پيروزي خود رسيده است.
·         احياي ساختارهاي اقتصادي، سياسي و اجتماعي پس از جنگ يكي ديگر از پيروزي‌هاي انقلاب اسلامي بود. با تدابير امام راحل و مسئولان كشور، توانستيم پس از جنگ از انزواي بين‌المللي خارج و با در پيش گرفتن سياست تنش‌زدايي، دروازه‌هاي سرمايه‌گذاري و تسهيلات خارجي را براي احياي توليد و ساخت بنيان‌هاي اقتصاد فراهم و با مشاركت همه جناح‌ها و نيروهاي دلسوز و وفادار به انقلاب و نظام، دولتي همدل و مورد حمايت رهبري معظم انقلاب ايجاد و روند پيشرفت كشور را تسريع ببخشيم.
·         {در پاسخ به سوالي مبني بر ارائه راهكار جهت خروج از مشكلات اقتصادي كنوني، بازگشت به وفاق و همدلي} قطعاً شرايط كنوني بدتر از دوره پايان جنگ نيست، چرا كه با زحمات دولت‌ها و حمايت مردم، بنيان‌هاي اقتصادي خوبي ايجاد شده و مي‌توان با بهره‌گيري از تجربيات دلسوزان كشور و وفاداران نظام و قانون اساسي و با تدابير و تصميمات اساسي رهبر انقلاب، كشور را از شرايط كنوني خارج و دشمنان بيروني را ناكام گذاشت.
·         ايجاد وفاق و وحدت ملي، فضاي باز سياسي، توجه به خواست مردم، اجراي كامل قانون اساسي، سياست تنش‌زدايي و حل مشكلات بين‌المللي از لوازم و زمينه‌هاي مناسب خروج از ناكارآمدي‌هاي فعلي است. در اين مسير مي‌توانيم با مبنا قرار دادن سياست‌هاي كلي مورد تأييد رهبر انقلاب و تدوين برنامه‌هاي كارشناسانه و ايجاد دولت وحدت ملي به پيشرفت و سربلندي كشور و نظام كه خواست رهبر معظم انقلاب نيز هست، تحقق ببخشيم.
·         تحقق نظام جمهوري اسلامي مبني بر مكتب اهل بيت(ع) در ايران حجّت خداوند و هديه الهي است. تأسيس چنين نظامي با ويژگي اسلامي و مكتب اهل بيت در تاريخ سابقه نداشته است و وظيفه ماست كه از اين نظام الگويي مناسب و كارآمد براساس اخلاق و منش پيامبر گرامي اسلام بسازيم و اگر نتوانيم از اين آزمايش الهي سربلند بيرون بياييم معلوم نيست خداوند دوباره اين فرصت را در اختيار دوستداران مكتب اهل بيت قرار دهد.
/2929
کد خبر 246380

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    خدا نگهدار این مرد بزرگ باشه
  • بدون نام IR ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    44 33
    از فرزندان هاشمی چه خبر؟
  • milad NL ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    زنده باد هاشمی.
  • بدون نام IR ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    آقای هاشمی مگر مردم باید چند بار به شما و عواملتان دست رد بزنند؟
    • محمد US ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
      آقای بدون نام مگر مردم باید چند بار به شما و عواملتان منفی بدهند؟
  • بدون نام IR ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    51 20
    تعدادمردمي كه دست رد به هاشمي ميزنند هميشه در نظرات منعكس ميشه اونا هميشه در اقليت مطلق قراردادرند .امام با وجود تعداد كمشان چون نسبت به ديگران مردم ترند بنابراين حق با آنهاست.
    • بدون نام IR ۲۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
      9 20
      لابد برای همین هم احمدی نژاد تو هر دو دوره بعد از اینکه علیه هاشمی صحبت کرد تونست رای زیادی بیاره .. دوره اول رو که یادته 17 میلیون در برابر 10
  • بهنام IR ۱۸:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    93 13
    هاشمي هاشمي خدا نگهدار تو
  • بدون نام US ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    متاسفانه عده ای جاهل و بی منطق با تخریب آیت اله هاشمی وسایر دلسوزان انقلاب سعی در نابودی کشور دارند ولی باید بدانند که وجود آیت اله هاشمی برای برون رفت از وضعیت بحرانی موجود که بر اثر سوءمدیریت و بی تدبیری مسئولین فعلی برکشور حاکم شده حیاتیست.
  • مهران IR ۲۰:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    7 57
    هاشمی یک مهره سوخته است چرا که هاشمی تا زمانی ذخیره انقلاب بود که فرزندان ایشان طفل بودند ولی از زمانی که فرزندانشان وارد سیاست شدند هاشمی سوخت
  • علی IR ۲۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    41 6
    بی حرمتی به انسانهای بزرگی که به انقلاب واین کشورخدمت کرده انداوج بی انصافی است.
  • خلیج فارس IR ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    54 5
    دوست عزیز اون روزی که مردم دست رد به سینه هاشمی زدند نمی فهمیدند آخر عاقبتشان به کجا میکشه..
  • مسعود IR ۲۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    37 4
    درود بر هاشمی یاور رهبر معظم انقلاب به امید فضای باز سیاسی و دوری از تنش و رفع مشکلات
    • بدون نام IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
      0 1
      با چنین یاور هایی سر در چاه باید کرد و گریست
  • بدون نام IR ۰۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    8 5
    دولت وحدت ملی چه صیغه ای است؟
  • ایرانی IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    3 6
    با سلام که گفته ایشان یاور رهبر است . ایشان دل رهبر را خون کرده و اگر نبود مصلحت نظام کار خاندان او یکسره بود همه می گویند گرانی در دولت احمدی نژاد . یادتان رفته که آغاز گرانی ها از دولت هاشمی آغاز شد . یادتان رفته که هزاران نفر از کارکنان شرکتی و دولتی در همین دولت ایشان بیکار شده و مازاد اعلام شدند ؟ اینها خانواده اشرافی شده اند که بقول دکتر احمدی نژاد پای خود را کجا بگذاریم که دم شما آنجا نباشد . دم اینها محدوده ندارد و هنوز خیال می کنند ایران ملک خصوصی شان است .ندید همسر و فرزندان ایشان چگونه مردم را به اختشاش دعوت می کردند؟ حال تصور می کنید این پیرمرد هشتاد ساله می تواند برای مملکت چه بکند ؟شیوه اشرافی گری در دولت در زمان ایشان مد شد.من گمان می کنم فتنه ای دیگر در راه است.
  • حقیر سر تا پا تقصیر IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    4 9
    ما تابع ولی فقیه هستیم وتا اخر ایستاده ایم
  • بدون نام IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    4 0
    بی تدبیرانی مانند حقیرسرتاپاتقصیر مقصراصلی اهانت به ولی فقیه درجامعه واظهارات غیرمنطقی درباره دلسوزان انقلابند
  • بدون نام IR ۱۶:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    0 1
    سکوت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین