رئیس مجلس گفت: اساس یک کشور باید براساس احترام به علایق و سلایق مختلف باشد و از بنیه فکری همه تاجایی که ممکن است، استفاده کرد.

علی لاریجانی در دیدار با اعضای شورای عالی حزب جبهه ایستادگی ایران اسلامی گفت: در کشور ما به خاطر برخی حوادث تاریخی و همچنین به دلیل اینکه عده ای دغدغه دارند که در نبود احزاب کارشان بهتر پیش می رود، احزاب نتوانستند تاکنون آنچنان که شایسته است در عرصه سیاسی فعالیت کنند. مهیا کردن احزاب در کشور نیاز به فرهنگ سازی و صبر و حوصله تشکیلاتی دارد که در مجلس هشتم در این خصوص اقداماتی صورت گرفت و در این دوره از این مسئله راپیگیری می کنیم که به احزاب شان درخور داده شود.
گزيده سخنان وي را به نقل از خانه ملت بخوانيد:
·         برخی از موضع گیری غربی ها مربوط به مسایل هسته​ای و قسمت اعظم آن مربوط به مسایل غیر هسته ای است که از طرف آنان بطور شفاف مطرح نمی شود. ایران نقش نسبتا ممتازی در منطقه دارد و در هر جایی که کاستی وجود دارد، ‌ایران با تدبیر پیش رفته و اگر در جایی هزینه ای پرداخت کرده ایم برای دستیابی به هدفی بوده که ارزش پرداخت آن هزینه را داشته است.
·         {با اشاره به مسایل و مشکلات موجود در کشور} مسلما همه معضلات را یکجا نمی شود حل کرد و باید در این زمینه اولویت بندی داشته باشیم . ما نظام ارزیابی روندی از وضعیت موجود نداریم ولی به طور طبیعی نیاز به مراکزی داریم که ارزیابی مستمری از شرایط موجود داشته باشند تا مدیران کشور بتوانند براساس آن کارها را پیش ببرند.
·         {با تقسیم بندی مسایل داخلی به اقتصادی،‌ امنیتی و سیاسی} ما باید بیشتر تمرکزمان را روی مباحث اقتصادی بگذاریم و نقایص را که دیگر نقطه ای نیست و جنبه روندی پیدا کرده است،‌ با تغییر روند،‌ اصلاح کنیم. برخی از مشکلات اقتصادی مانند تورم و رشد بیکاری از آنجا ناشی می شود، که فضای پرتحرک کار در کشور وجود ندارد و رشد نقدینگی بالا رفته است.
·          اگر بحث هدفمندی یارانه ها آن گونه که در مجلس به تصویب رسیده بود، ‌اجرا می شد و به هر بخش، آن مقدار که در نظر گرفته شده بود، اختصاص می یافت، کشور الان دچار این تورم نمی شد و یا برخی کارهای غیرقانونی که مجلس بطور دائم متذکر می شود. یک کارخانه با ظرفیت 25 درصد نباید کار کند بلکه با سه شیفت کار هم تولیدات را می تواند افزایش دهد و هم اشتغالزایی صورت گرفته است.
·         اگر با استفاده از نخبگان در حوزه های مختلف، ابتکارات در عرصه تولیدات داخلی را افزایش دهیم، مانند اتفاقی که در خودروسازی کشور رخ داده و فضای رقابت را به وجود آوردیم،‌ می توانیم مشکلات اقتصادی را پشت سر بگذاریم.
·         اگر طرفدار عدالت هستیم باید با عقلانیت رفتار کنیم وگرنه فقط دراین حوزه دچار شعارزدگی شده ایم، ولی مدیران ارشد کشور باید در هر شرایطی کشور را به سمت اعتدال و شرایط مطلوب پیش ببرند.
·         نظم پذیری نهادهای مردمی از جمله اقداماتی است که باید صورت پذیرد و اینکه برخی ها می گویند ما مفتخریم که هیچ گروه سیاسی را قبول نداریم،‌ اشتباه می کنند و این افتخارآفرین نیست.
·          متاسفانه سیاسی کاری رسانه ها بالا رفته است و شلوغ کاری، مشی برخی ازآنان شده است که کار اخلاقی نیست.
·         احزاب به یک منطقی برسند که براساس آن منطق با یکدیگر در ارتباط باشند و تکثرها به سوی همگرایی حرکت کند و سعی کنند به دنبال تربیت کادر و برنامه ریزی که دو کار اصلی احزاب است، باشند. دکتر بهشتی در حزب جمهوری اسلامی چنین کاری را انجام دادند که آثارش هنوز باوجود گذشت چندین سال همچنان نمایان است.
/2929
کد خبر 246442

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    48 1
    همه فقط میگن ما گفته بودیم ما گفته بودیم خب الان چی ؟ بزنیم تو سرمون تا ارزمون تموم شه ؟
  • بدون نام GB ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    52 1
    زمان انتقاد خیلی وقته که گذشته. وقتی باید دوراندیشی میکردید نکردید، الان هم انتقادتون دردی رو دوا نمیکنه، یه کاری برای مردم بکنید.
  • علی NL ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    36 4
    اگر با استفاده از نخبگان در حوزه های مختلف، ابتکارات در عرصه تولیدات داخلی را افزایش دهیم، مانند اتفاقی که در خودروسازی کشور رخ داده و فضای رقابت را به وجود آوردیم،‌ می توانیم مشکلات اقتصادی را پشت سر بگذاریم یعنی واقعا خودروسازی داخلی انقدر پیشرفت کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • Meek IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
      1 1
      قربانت گردم، نفهمیدیم حرفات جدیه یا شوخی میکنی؟
  • Meek IR ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    0 0
    برای اصلاح و رفع بسیاری مشکلات، ابتدا توجه کنیم که این مشکلات طی سالها رویهم آمده و و اگر به سالهای عقب تر برویم بارها سبک تر خواهد بود. مثلاً، اگر درصد بیکاری امسال 12% است، اگر 10-12 سال به عقب برویم احتمالاً درصد بیکاری پائین تر خواهد بودو تورم و مسائل دیگر. عوامل موثر در این افزایشهای زیانبار نیروهائی بوده اند که اقداماتشان دارای تاثیر بوده
  • بدون نام IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    3 1
    بعضيا بلدن فقط بگن ما قبلا تذكر داده بوديم گفته بوديم. ماهي رو هر وقت از اب بگيري تازست.. خوب ما كه هيچ كار نميتونيم بكنيم نزارين وضع بدتر از اين بشه اقاي لاريجاني.. مهار كنين اين بازار اشفته را.
  • بدون نام IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    8 0
    لاریجانی: علاجی برای بیکاری و تورم پیدا کنیم علاجش رو من بهتون میگم هرچند خودتون راهش رو خوب میدونین راهش لغو تحریمهاست و جذب سرمایه خارجی برای تولید
  • شاهین IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    14 0
    ما فقط شعار میدهیم حتی حاضر نیستیم چیزی را که نمیدانیم الگو بگیریم . برزیل 30 سال پیش از بدهکارترین کشورهای جهان بود اما حالا یک قطب شده ولی ما همیشه درگیر اختلاس های داخلی و حمایت های بی مورد در خارج از کشور از این وآن هستیم
  • هرندی IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
    2 2
    با سلام نظ آقای لاریجانی کاملا درست است اما چرا مجلس با قاطعیت با این مسایل و مشکلات برخورد نکرده و نمیکند؟ به وصف این که چند ماهی از عمر این دولت باقینمانده است ، چرا با مواردی که مشکل ساز بوده است برخورد نمیشود؟ آیا وظیفه مجلس این نیست که با معظلات برخوردکند و چون این چند ماه آخر است باید فقط به ذکر این موارد مشکل ساز بسنده کند؟ متاسفانه این کوتاهی ها باعث لطمه زدن به مسایل کشور و همین وضعیتی که شاهدش هستیم شده است و در این میان یک عده آب را گل آلود می کنند تا ماهی بگیرند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین