اما پیگیری های خبرآنلاین از روابط عمومی بانک مرکزی هم تنها یک نتیجه در بردارد و آنهم تصمیمی است که فعلا چاره ای جزء اجرای آن وجود دارد.
به عنوان مثال یکی از خوانندگان خبرانلاین می نویسد: دانشجوی مقطع دکترا با هزینه شخصی در خارج از کشور هستم و پس از سالها مشقت و انتظار به این مهم دست یافته ام. سزاوار نیست بار دیگر به دلیل مشکل مالی درسم را ناتمام بگذارم.
شاید اینبار خطای محاسباتم اعتماد به مسوولان در تامین ارز به نرخ مرجع بوده است. امیدوارم رسالت رسانه کار ساز آید.
پیگیری های خبرانلاین از روابط عمومی بانک مرکزی تنها به یک مصوبه ختم می شود.که تنها رییس جمهور و یا ییس بانک مرکزی می تواند آن را تغییر دهد.
روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ؛ با توجه به تصمیمات اتخاذ شده درخصوص مقررات خرید و فروش ارز موارد ذیل را به اطلاع هموطنان عزیز میرساند:
1- فروش ارز به نرخ مرجع کماکان برای دانشجویان بورسیه ( مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ، درمان و پزشکی ) همچنین بیماران دارای تاییدیه شورای عالی پزشکی و زائرین حج تمتع 1391 امکانپذیر خواهد بود.
2- کلیه بانکها مجاز هستند ارز متقاضیان را (اعم از حواله و اسکناس ) به نرخ غیرمرجع(مبادلهای) که روزانه توسط اداره بین الملل بانک مرکزی اعلام میشود خریداری نمایند.
3- کلیه بانکهای عامل میتوانند ارزهای خریداری شده به شرح بند(2) فوق را به نرخ غیرمرجع(مبادلهای) به علاوه یک درصد (با احتساب کارمزد) بابت مصارف خدماتی (به استثنای ارز مسافرتی) و در چارچوب مقررات به فروش برسانند.
4- مسافران خارج از کشور میتوانند ارز مسافرتی موردنیاز خود را به نرخ غیر مرجع(مبادلهای) به علاوه یک درصد (با احتساب کارمزد) در چارچوب مقررات، از بانکهای ملی ایران یا ملت تامین نمایند.
به نظر می رسد فعلا دانشجویان غیر بورسیه چاره ای جزء تامین ارز غیردولتی ندارند. البته هنوز امیدی وجود دارد. چراکه درصورت تخصیص ارز اتاق مبادلات ارزی به دانشجویان غیربورسیه به نرخ 2400 تومان می توان بخشی از مشکلات دانشجویان ناشی از قطع ارز دولتی را مرتفع کرد.
45/221
این روزها در بخش مشکلات مردم زیاد می خوانیم که دانشجویی در خارج از کشور به دلیل عدم تخصیص ارز دولتی با مشکلات زیادی مواجه شده اند.
کد خبر 246876
نظر شما