فارس نوشت:

رئیس پلیس گذرنامه ناجا از متلاشی شدن 2 باند جعل در تهران طی سه ماه گذشته خبرداد.

سردار محمود صادقی در حاشیه بازدید مردمی در مرکز 197 در جمع خبرنگاران گفت: این گروه اقدام به صدور ویزا و جعل مدارک دولتی می‌کردند که طی آن 5 نفر دستگیر و مدارک جعلی صادر شده از سوی آنها به مراجع قضایی تحویل شد.

رئیس پلیس گذرنامه کشور گفت: تسریع در صدور گذرنامه هم‌اکنون در دستور کار پلیس قرار دارد و ما برای سرعت بخشیدن در این کار با ارسال پیامک به متقاضیانی که شماره تلفن همراه خود را در اختیار ما قرار داده بودند نقایص موجود در پروند‌شان را گزارش کرده‌ایم. هم‌اکنون صدور این گذرنامه 6 تا 8 روز به طول می‌انجامد تا گذرنامه به دست متقاضی برسد.

این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: از آنجا که صدور به موقع گذرنامه برای حجاج باید در دستور کار قرار می‌گرفت بدون هیچ مشکلی گذرنامه برای آنان صادر و رضایتمندی کامل حاصل شد.

صادقی به آمار ترددهای صورت گرفته در مرزهای کشور نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته 22 میلیون تردد خروجی و ورودی در کشور داشتیم که بالای 15 میلیون آن مربوط به ایرانیان و بالای 6 میلیون از ترددها مربوط به اتباع خارجی بوده است.

رئیس پلیس گذرنامه ادامه داد: کسانی که می‌خواهند بدانند که ممنوع الخروج هستند یا خیر می‌توانند به مدیریت گذرنامه استان مراجعه و استعلام لازم را کسب کنند این در شرایطی است که به صورت روزانه تمام ممنوعیت‌ها به روز شده و سازمان‌های مرتبط با ما همکاری لازم را دارند.

صادقی ادامه داد: هر کس که بخواهد از کشور خارج شود باید گذرنامه مستقل داشته باشد و این موضوع به رده سنی خاصی منحصر نمی‌‌شود. حتی اگر کودکی 10 ساله قصد خروج از کشور را داشته باشد باید با گذرنامه تصویردار اقدام به خروج کند.

وی ادامه داد: کسانی که در سن مشمولیت قرار گرفته‌اند و از سازمان وظیفه عمومی مجوز لازم برای خروج از کشور را گرفته‌اند با مراجعه به پلیس گذرنامه و ارائه کارت ملی و شناسنامه می‌توانند اقدام به خروج از کشور کنند.

صادقی گفت: افرادی که گذرنامه خود را در کشوری گم کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به کنسولگری گذرنامه جدید دریافت کرده و در هنگام مراجعت به کشور تعیین تکلیف‌های لازم را در مورد گذرنامه گم شده خود داشته باشند. هر یک از اتباع ایرانی که به هر شکل از کشور خارج شده‌اند می‌توانند با یکی از اوراق شناسایی وارد ایران شوند این در شرایطی است که اگر به صورت غیرمجاز خارج شده باشند در هنگام بازگشت نوع خروج آنها مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

47282

کد خبر 248078

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    16 0
    ولي خيلي از تبعه هاي ايراني مشكل خروج از ايران رو دارند. چون جايي راهشون نمي دند. اون تبعه هايي هم كه بيرونن بهتر همون بيرون بمونن. با اين اوضاع اقتصادي بيان چه كنند!!!!!
  • حسین A1 ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    15 0
    خب این که مشخصه ! ولی همه مشکل خروج ازین مملکتو دارن !
  • بدون نام MY ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    11 0
    من یکی از همون ایرانی های هستم که در خارج مشغول تفریح (!) و عیاشی (!) و کسب درآمد از طریق ارز دانشجویی هستم (!) به دلیل مواردی که متذکر شدم دانشگاه کارنج ملون به بنده بورسیه کامل در مقطع ارشد رشته هوش مصنوعی آفر کرده. خداحافظ ایران
  • بدون نام IR ۱۸:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    12 0
    مشکل خروج چی؟!!!!!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین