ایسنا نوشت:

 
 مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از صحبت‌های یکی از مدیران لیگ برتری، وی را «پدرخوانده» فوتبال ایران خواند و گفت که اگر لازم باشد پرونده‌ی او را ورق خواهد زد.
 محمد رویانیان در واکنش به انتقادهای یکی از مدیرعامل‌های لیگ برتری نسبت به وی گفت: برخی آقایان که دچار خودشیفتگی هستند با گره زدن زلف خود به برخی از بازیکنان و افراد شاخص در فوتبال در پی ارتزاق هستند. متاسفم از شنیدن جملات یکی از مدیران فوتبالی که خودش را پرسپولیسی می‌داند اما تیشه به ریشه‌ی تیم می‌زند. او که دستش برای همه رو شده است می‌گوید من دچار توهم شده‌ام و بعد هم مدام از علی کریمی حرف می‌زند و صحبت‌هایی می‌کند که آرامش پرسپولیس را بر هم بزند.
 مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: این فرد هر روز به جای پرداختن به تیم خود راجع به پرسپولیس صحبت می‌کند. من خطاب به او باید بگوم که اولا کل فوتبال در توهم است و ثانیا شما را خوب می‌شناسم که در چه توهماتی زندگی می‌کنید. لطفا با گره زدن خود به افراد محبوب مثل علی کریمی به دنبال کسب محبوبیت بادآورده و آن‌چنانی نباشید.
 رویانیان هم‌چنین گفت: به ذهنم می‌آید که ارتباط شما با برخی بازیکنان و القای برخی توهمات شبهه‌آمیز چگونه قبل از شروع لیگ و همین‌طور در کوران مسابقات به پرسپولیس لطمه زد و می‌دانم که شما در تخریب تیم و بر هم ریختن سازمان تیمی پرسپولیس چقدر تاثیر داشتید. شمایی که در میان این همه آدم بزرگ و پرافتخار فوتبال ایران به خودتان لقب «پدر معنوی فوتبال ایران» می‌دهید در توهم هستید یا دیگران؟
 مدیرعامل پرسپولیس افزود: پدر معنوی فوتبال ایران در میان این همه آدم پرافتخار شما هستید؟ من می‌گویم که شاید شما «پدرخوانده» فوتبال باشید که در مافیای فوتبال ایفاگر نقش‌هایی هستید که اگر لازم باشد خواهم گفت. من فعلا بیش از این حرفی نمی‌زنم اما اگر لازم باشد پرونده‌ی شما را ورق خواهم زد.
 چندی پیش امیر عابدینی با انتقاد از عملکرد رویانیان، گفته بود که وی دچار توهم است و بی‌جهت از همه‌ی جامعه فوتبال انتقاد می‌کند و همه را مقصر می‌داند و به نظر می‌رسد که صحبت‌های رویانیان در پاسخ به عابدینی باشد.
252 43
کد خبر 248199

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هادی IR ۱۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    عابدینی فوتبالیه پس حق با اونه
  • بدون نام IR ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    سردار شما که ازهمه چی می ترسید واقعا توهم دارید ازعلی کریمی عابدینی کیروش
  • صاد IR ۲۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    67 85
    به خدا راس میگه
  • بدون نام IR ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    ُسردار برو پشتتیم...
  • بدون نام IR ۲۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
    افرین رویانیان خب جلوی این پدر خوانده خود شیفته ایستادی این اقا بجای پرداختن به تیم خود همش در توهم بازگشت به پرسپولیس هست
  • بدون نام IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
    41 44
    عابدینی بره تیم خودشو درست کنه
  • بدون نام EU ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
    41 42
    حال کردم یکی جواب این خودشیفته رو داد. دمت گرم سردار...
  • هستی استقلالی4 IR ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۳
    15 6
    مثل اینکه عابدینی هم هوس کرده همون یه دونه! کارت سوختیش هم باطل بشه ها.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین