شورشیان، دولت سوریه را تهدید به قتل گروگان‌های ایرانی کرده اند.

به گزارش خبرآنلاین روز گذشته فیلم جدیدی از شهروندان ایرانی در بند مخالفین بشاراسد منتشر شد که در آن گروگانگیران دولت سوریه و دولت ایران را تهدید به قتل گروگان‌ها کرده‌اند.( ایـــــنــــجـــا)
منصور حقیقت‌پور مسئول کمیته‌ی پیگیری وضعیت گروگان‌های ایرانی در سوریه با بیان اینکه هیات پارلمانی از ایران برای مذاکره با کشورهای صاحب نفوذ در راستای آزاد شدن گروگان‌ها فرستاده خواهد شد، تاکید کرد که فیلم منتشر شده از سوی شورشیان در سوریه با مضمون تهدید به کشتن گروگان‌های ایرانی تنها یک بلوف بوده و این تهدید جدی نیست.
حقیقت‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه کمیته‌ی پیگیری وضعیت گروگان‌های ایرانی در سوریه پیگیری‌های لازم را از طریق مسوولان مربوطه انجام می‌دهد، گفت: پیگیری‌ها ما نشان می‌دهد که دستگاه‌ دیپلماسی و سایر دستگاه‌های ذیربط از همان اول کار خود را به خوبی انجام دادند اما متاسفانه شرایط به گونه‌ای است که نمی‌توان اطلاع‌رسانی دقیقی از روند مذاکرات و پیگیری‌ها انجام داد.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه انتشار فیلم تهدید به کشتن گروگان‌های ایرانی در سوریه نشان داد که این گروگان‌ها سالم و سلامت هستند، افزود: این تهدید جدی نیست و تنها یک بلوف برای جنگ روانی به شمار می‌آید چون آنها چاره‌‌ای جز بلوف زدن ندارند احتمالا در شرایط سختی قرار گرفتند و مجبور به این جنگ روانی شده‌اند.
حقیقت‌پور در مورد اقدامات کمیسیون در این رابطه گفت که در صورت امکان هیات پارلمانی به کشورهای که صاحب نفوذ در رابطه با آزادی گروگان‌ها هستند فرستاده می‌شود و حتی ممکن است هیاتی با پارلمان سوریه نیز مذاکره کند تا هر چه سریعتر شاهد آزادی این گروگان‌ها باشیم.
وی یادآور شد که اقدامات ما برای آزادی گروگان‌ها تنها یک طرف قضیه است و طرف دیگر در جایی است که ما نمی دانیم کجاست و نتوانستیم ارتباط مستقیم با آنها برقرار کنیم.       

27219

کد خبر 248585

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امین IR ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    5 36
    اگر این خائنین به اسلام محمدی بخواهد خدای نکرده این اقدام دست بزنند واجب است در مقابل به شهادت رساند هر نفر 50 نفر سلفی مزدور را به درک واصل کرد
  • بدون نام US ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    53 2
    اگه بلوف هم نبود طوری نیست این آقا که جزء گروگانها نیست
    • بدون نام US ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
      4 0
      واقعا
  • بدون نام IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    37 1
    مرد حساب جريان اين بلوف جريان اون قطعنامه ها وتحريمها نشه ميگفتن كاغذ پارست الان متوجه شدن اونجوري نبود يا جريان قتل ماهي گيريهاي ايراني تو عربستان .......
  • حسنی IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    35 0
    آقای سیاستمداراگربلوف باشد کسی نمیادعلنا اونهاراتحریک کند وبگوید بلوف هست اگرازفرداشروع به کشتن کردن چی؟ توجوابگوی خانواده اونهامیشی بااین حرفهای نسنجیده
  • بدون نام BE ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    19 0
    فکر میکنم اینگونه اظهار نظر کردن و بلوف خواندن یک تهدید وحشتناک ممکن است آنها را جری تر کند. به هر حال جان هموطنان ما در خطر است. البته شرایط سخت و دشواری مسؤولیتی که بر دوش آقای حقیقت پور هست را هم باید به حساب آورد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین