تحقیقات در مورد زنی در منطقه اودیشا جاجپور به اتهام فروش بچه خود و خرید موبایل و شلوار جین به جای آن، در هند شروع شده است.

دیپاک کومار بازپرس پرونده در این باره گفت: زن مظنون راخی پاترا اهل دهکده موندامالا است که پسر 17 ماهه خود را در قبال دریافت 5 هزار روپیه فروخته است. به گفته بازپرس این زن بعد از فروش بچه، یک موبایل، یک مموری کارت برای موبایل و چند شلوار جین و پیراهن خریده است.
زن در ابتدا منکر موضوع شده اما بعدا گفت بدلیل زندانی بودن شوهرش و فقر دست به این کار زده است اما کومار، بازپرس پرونده می گوید موضوع فقر دروغی بیش نیست.
از آنجایی که مادر خطاکار کودک خود را بعد از باز پس گیری از خریدار توسط پلیس، نپذیرفت، به همین خاطر مقامات پسر بچه  را تحویل مرکزکودکان بی سرپرست دادند.
راخی 20 ساله 17 سپتامبر پسر 17 ماهه خود را به فردی بنام بابولا بهرا در چوتاک فروخت و پلیس بر اساس رای دادگاه وارد دهکده ناپاتانا و محل زندگی جدید کودک شده و او را بازپس گرفت. این پرونده همچنان باز است.
56602
کد خبر 249081

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    25 3
    یکی نیست به این هندی ها بگوید که آخه نمی تونی بچه نگهداری کنی برا چه به دنیا می آری و هم خودتو هم بچه رو هم جامعه رو و هم جامعه جهانی را بدبخت می کنی؟ دنیا رو چینی ها و هندی ها گرفته و اینها دست بردار نیستند.
    • بدون نام IR ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
      27 2
      خودمون هم از اين نمونه ها كم نداريم.طرف خودشو نمي تونه اداره كنه، رفته زن گرفته شش تا هم بچه داره!
  • بدون نام IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    16 1
    اينجا زمين است، جايي كه انسانيت را سلاخي مي كنند. !
  • بدون نام IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    21 0
    نگه داشتن یک حیوان یا پرورش یک گیاه کلی مسئولیت می خواهد. بچه آدمی که جای خودشو داره
  • بدون نام IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    9 0
    کار خوبی کرده. بلکه اون بچه در جای جدید زندگی بهتری داشته باشد. البته اگر کلیه ها و قلبشو درنیارن بندازنش کنار.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین