به گزارش خبرآنلاین، کتاب «غذا، دعا، عشق: داستان واقعی زنی در جستوجوی همهچیز در ایتالیا، هند و اندونزی» نوشته الیزابت گیلبرت و با ترجمه ندا شادنظر تجدید چاپ شد. ناشر در توضیح این کتاب آورده است: «پرفروشترین کتاب نیویورکتایمز در 158 هفته متوالی با فروشی بیش از 5 میلیون نسخه چاپی، همین اثر است. الیزابت گیلبرت در این کتاب خاطرات پس از طلاقش را در سفری به دور دنیا روایت میکند و نیز از آنچه بهدست میآورد، سخن میگوید. گیلبرت در 32 سالگی، تحصیلکردهای است که خانه و همسری دارد و بهعنوان یک نویسنده، روزگار موفقی میگذراند، اما او از زندگی مشترکش راضی نیست و کارش به جدایی میرسد. پس از طلاق تلاشهایی برای برقراری روابط جدید میکند که حاصلی به همراه ندارد. سال بعد از جدایی، زندگی را در سفر میگذراند؛ چهار ماه در ایتالیا به خوردن و لذت بردن از زندگی (غذا)، چهار ماه در هند در جستوجوی معنویات (دعا) و پایان سال سفر را در بالی اندونزی برای برقراری «تعادل» میان این دو و یافتن «عشق» ...»
کتاب اول ایتالیا، با عنوان فرعی «گویی دوست دارید بخوریدش» یا 36روایت در جستجوی لذت و شادمانی، کتاب دوم هند با زیر عنوان «از دیدنتان خوش وقتم» یا 36 روایت در جستجوی دعا و پرستش و کتاب سوم اندونزی با زیر عنوان «حتی از پوشیدن لباس هایم احساس متفاوتی دارم» 36روایت در جستجوی تعادل تنظیم شده است.
چند بخش از این کتاب تحسین شده را با هم می خوانیم:
آگستیوم ساکت می گوید: حتی در شهر جاودان ،آدم بایستی همیشه آمادۀ آشفتگی وامواج بی پایان تغییر وتبدیل باشد.
*
بابت گریه کردن عذر خواهی نکن !ما بدون چنین احساساتی ،چیزی بیشتر از آدم آهنی نیستیم.
*
در دنیای پر از بی نظمی و فاجعه و ریا، گاه تنها به زیبایی می توان اعتماد کرد.تنها فضیلت هنری ،فساد ناپذیر است. بر سر لذت وخشنودی نمی توان چک وچانه زد.
*
بعد از طلاق از اینکه تبدیل به دو موجود بیگانه شدیم، سخت حیرت کردیم. در پس این بیگانگی، این حقیقت ژرف پنهان بود که هر دوی ما کاری کردیم که دیگری هرگز فکرش را نمی کرد. او هرگز در خواب هم نمیدید که من روزی از او جدا شوم و من هرگز حتی در دیوانه ترین رویاهایم، تصور نمیکردم که جدایی از او آنقدر دشوار باشد...
*
نمیخواستم از خدا دادخواهی کنم، دوست داشتم از خدا بخواهم به من شهامت دهد تا با هر چه قرار است در زندگی ام رخ دهد، کنار بیایم...
*
وقتی چین بودم، زنانی که مرا در خیابان میدیدند به گونه ای مرا به فرزندانشان نشان میدادند که احساس میکردم حیوانی هستم که از باغ وحش گریخته. بچه ها_که گویی هرگز موجودی با پوست صورتی، موهای بور و قامت بلند ندیده بودند_اغلب با دیدن من به گریه می افتادند: در واقع به همین دلیل است که از چین بیزارم ...
*
شایان ذکر است استودیو کلمبیا پیکچرز، فیلمی بر اساس این کتاب ساخته که با نقشآفرینی جولیا رابرتز همزمان با انتشار چاپ نخست ترجمه فارسی کتاب به روی پرده رفته است.
«چگونه خلاقانه بنویسیم؟» نوشته استیو می با ترجمه اعظم ناصری نیز از سوی همین ناشر روانه بازار نشر شد. ناشر در توضیح کتاب آورده است: «... اگر در فکر گذراندن یک دوره آموزشیِ نویسندگی خلاقانه هستید، این کتاب با معرفی موضوعات کلیدی، شامل یادگیری و آموزش این موضوع، به شما کمک خواهد کرد؛ بهویژه اگر در آستانه یک دوره دانشگاهی در این موضوع هستید یا دورهای که شامل واحد نویسندگی خلاقانه باشد، چگونه خلاقانه بنویسیم برای شما مناسب است.»
منظور از «نویسندگی خلاقانه»، نوشتنِ داستان، شعر، سناریو، حکایتهای غیرداستانی و نیز روزنامهنگاریِ فراتر از خبرنگاری است. منظور از «گذراندن یک دوره»، گرفتن یک لیسانس در دانشگاه یا معادل آن است، اما این کتاب همچنین برای هر کسی که میخواهد یک دوره نویسندگی خلاقانه را بگذراند، مفید است...»
ساکنان تهران برای تهیه این آثار و هر محصول فرهنگی دیگر کافی است با شماره 20- 88557016 (شبانه روزی با پیغامگیر) سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ «سام» تماس بگیرند و (در صورت موجود بودن در بازار) آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. سایر هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.
6060
نظر شما