حسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس در واکنش به نطق نماینده اصفهان درخصوص افزایش بودجه مجلس گفت: هزینه‌های مجلس برای پروژه‌های عمرانی افزایش یافته است و نباید به شکلی نامناسب آن را از تریبون اعلام کرد.

به گزارش خبرآنلاین، حسن کامران دستجردی نماینده اصفهان در نطق میان دستور خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تغییر سبک زندگی، گفت: این بخش از سخنان رهبری معظم اشاره به رواج اشرافیگری در کشور دارد، در این گرانی و تورم سه قوه گزارش دهند تا چه اندازه هزینه‌های خود را کاهش داده‌اند. چرا بودجه مجلس افزایش چندبرابری داشته است، بگویند در سفره‌شان عدس پلو بود، عدس پول با ماست بود و...
وی خواستار حفظ آرامش سیاسی در کشور شد و افرود: مقام رهبری بر حفظ آرامش در کشور تاکید داشتند، آرامش که شاخ و دم ندارد آرامش یعنی اینکه بهم نپریم، سه قوه هم باید مرام‌شان را عوض کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: زنگ میزنی به فلان مسئول می گویند مکه است، به فلان وکیل و مدیر زنگ میزنی می گویند مکه است، فلان روحانی مسئولا کاروان است، آقا ما این همه بچه شهید و نخبه داریم که دلشان لک می زند برای رفتن به مکه، اصلا چه کسی گفته حج واجب است، حج یکبار واجب است نه بیشتر.
کامران با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در پرهیز از تملق گویی، اظهار داشت: هی قیافه نگیریم بگوییم ما ولایتمداریم، تملق گویی نکنیم، تملق را نه زبانی که این روزها مکتوب می‌کنند. در استان این مدیر چاخان آن مدیر را می‌کند، آن یکی دیگری را نخبه می داند و زمانی که یک نفر از کار برکنار می‌شود می‌گویند بی عرضه بود. باید رو راستی را از رهبری یاد بگیریم.
محمدحسین ابوترابی فرد نایب رییس مجلس بعد از نطق کامران که به افزایش هزینه های مجلس اشاره کرده بود گفت: نگاه کاهشی به هزینه ها در بودجه های سالانه نگاه درستی است اما بیان مواردی چون افزایش بودجه مجلس بدون اشاره و تبیین درست به این موضوع آثار منفی به دنبال خواهد داشت.
وی تاکید کرد: هزینه های اضافه شده در بودجه امسال مجلس برای پروژه های عمرانی است که اگر در این مقطع انجام شود کار مهمی در طول ادوار آینده مجلس خواهد بود و بسیاری از هزینه ها را خواهد کاست. 

/27220

کد خبر 252553

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام SE ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
    6 7
    بابا تو کار کن، حالا عدس پلوتو با ماست بخور بخدا ملت راضین!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین