فارس نوشت:

علیرضا منادی نماینده مردم آذرشهر و اسکو و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به طرح سؤال از رئیس‌جمهور گفت: طبق آیین‌نامه جدید مجلس نمایندگان تنها تا زمانی که رئیس مجلس از رئیس‌جمهور برای حضور در صحن علنی دعوت می‌کند، می‌توانند امضای خود را پس بگیرند.
وی افزود: با توجه به اینکه یکشنبه هفته جاری نمایندگان رئیس‌جمهور به کمیسیون برنامه و بودجه آمده بودند، طبق آئین نامه رئیس مجلس یک هفته بعد که یکشنبه آینده کاری مجلس(14 آبان)می‌شود، در صورتی که 74 امضا پای طرح سؤال باشد، از رئیس‌جمهور برای حضور در صحن علنی دعوت خواهد کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط کنونی تعداد امضاهای طرح سؤال از رئیس‌جمهور تقریباً در حد نصاب است، تصریح کرد: ممکن است با بازپس‌گیری چند امضای دیگر، سؤال از رئیس‌جمهور منتفی شود.
منادی در پایان گفت: منتفی شدن یا نشدن طرح سؤال از رئیس‌جمهور در روز یکشنبه هفته آینده مشخص خواهد شد چرا که آیین‌نامه مانعی برای اضافه شدن امضا برای طرح سؤال ندیده است.
با توجه به تعطیل بودن هفته آینده مجلس به دلیل سرکشی به حوزه‌های انتخابیه، یکشنبه کاری مجلس 14 آبان ماه خواهد بود.
/2929
کد خبر 253149

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اشنا IR ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    12 0
    اقایون نماینده میخواهید صبر کنید تا دوره ریاست جمهوری تمام شود بعدا اگه وقت داشتید و دوران نمایندگی تات تموم شده بود ، سوال از رئیس جمهور رو مطرح کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    7 6
    این سوال کردن ها چه فایده ای دارد؟-دفعه قبل چه سودی داشت که اینبار داشته باشه؟
  • بدون نام IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    0 0
    "طرح سؤال از رئیس‌جمهور تقریباً در حد نصاب است" یعنی چی تا چند رو پیش که بالای 100 تا امضا پاش بود پس این مطهری چیکار میکنه بدو که طرح سوال از حد نصاب افتاد .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین