ایسنا نوشت:

جنبش ضد جنگ ایرلند موسوم به (IAWN) رو‌به‌روی ساختمان پارلمان این کشور در شهر دوبلین در اعتراض به حمایت دولت ایرلند از رفتارهای جنگ افروزانه غرب علیه ایران از جمله تحریم‌های اقتصادی و تهدیدهای اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا بر ضد مردم ایران تظاهرات کرد.

معترضان پلاکاردهایی را حمل می‌کردند که در آن‌ها بر لزوم پایان تحریم و رد تهدید علیه ایران تاکید شده بود.

جیم راش، یکی از مسوولان جنبش در سخنانی با اشاره به مداخله‌های آمریکا در افغانستان و کشتار مردم پاکستان توسط هواپیماهای بدون سرنشین، آمریکا و ناتو را شکست خورده خواند و افزود: آ‌ن‌ها تلاش می‌کنند مجددا بر خاورمیانه تمرکز کرده و این بار ایران را هدف قرار دهند.

او گفت: آمریکا، ایران را بزرگ‌ترین دشمن خود دانسته که باید تحت کنترل باشد. بنابراین با دست‌آویز قرار دادن برنامه هسته‌یی آن که بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند به دنبال بمب اتمی نیست، قصد تحمیل جنگ دیگری را دارند.

وی تاکیدکرد: ایرلند دو اقدام اشتباه انجام می‌دهد؛ نخست این‌که از تحریم‌هایی حمایت می‌کند که بر مردم عادی ایران تاثیر منفی می‌گذارد و در همان حال در داخل ایرلند موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود. دیگر این‌که دولت کنونی ایرلند و اسلاف آن از 11 سال قبل با صدور مجوز استفاده از فرودگاه شانون، رفت و آمد نظامیان آمریکایی به منطقه را تسهیل کرده‌اند.

این عضو جنبش ضد جنگ ایرلند ادامه داد: خاورمیانه به هیچ وجه تحمل جنگ دیگری را ندارد و در صورت وقوع آن فاجعه به بار خواهد آمد.

این گروه در اطلاعیه‌ای هدف از برگزاری این تظاهرات را درخواست از دولت ایرلند برای محکوم کردن کلیه تهدیدهای جنگ و تحریم‌های سخت علیه ملت ایران عنوان و تاکید کرده است که تحریم‌هایی که دولت ایرلند آن را تایید کرده بر مردم ایران تاثیر منفی گذاشته است.

در این اطلاعیه آمده است: هیچ مدرکی دال بر انحراف ایران در غنی‌سازی اورانیوم به سوی سلاح هسته‌یی یافت نشده و تهدید نظامی و تحریم اجباری بر اساس منشور ملل متحد، غیر قانونی است و در پایان از مردم ایرلند خواسته شده تا همبستگی خود را با مردم ایران نشان دهند.

/2727

کد خبر 254456

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین