مهر نوشت:

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: به اعتقاد من بر اساس ماده 113 قانون اساسی رئیس جمهور می تواند از زندان اوین سرزده بازدید کند.  علی مطهری در مورد نامه نگاری​های رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه بر سر موضوع بازدید رئیس جمهور از زندان اوین گفت: اصل 113 قانون اساسی قابل برداشتهای مختلفی است ولی ملاک عمل تفسیر شورای نگهبان است و این شورا می گوید آنچه از این اصل عنوان شده (رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است) و این منحصر به قوه مجریه است.
وی افزود: تفسیر شورای نگهبان مبنای کار است ولی در این قانون ذکر شده که رئیس جمهور علاوه بر اینکه در قوه مجریه مسئول اجرای قانون اساسی است وظیفه نظارت بر قوه قضائیه و مجلس را هم در حد تذکر دارد. البته برداشت آقای احمدی نژاد بیش از این است و می گوید من قانونی را که به تشخیص خودم منطبق بر قانون اساسی نباشد امضا و اجرا نمی کنم که این غلط ست.
این نماینده مجلس گفت: به اعتقاد من رئیس جمهور حق دارد حتی به طور سرزده از زندان اوین بازدید کند و چنانچه مواردی را مشاهده کرد تذکر دهد. اینکه رئیس قوه و رئیس جمهور مکاتباتی داشتند بحث حقوقی و فقهی است.
علی مطهری درباره سرنوشت طرح سئوال از رئیس جمهور پس از اعلام منتفی شدن آن از سوی معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت : طرح سئوال از رئیس جمهور را دیروز با 83 امضا تحویل هیات رئیسه دادیم و از دیروز هم امضا ها قابل پس گرفتن نیست. وی افزود: قاعدتا باید این طرح در اولین جلسه علنی مجلس قرائت و به رئیس جمهور ابلاغ شود. به گفته وی رئیس جمهور یک ماه فرصت دارد به مجلس بیاید و در جلسه علنی به سئوالات پاسخ دهد.
سوال از رئیس جمهور درباره مسائل ارزی و واردات گندم و خودرو با 102 امضا 19 مهرماه تقدیم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی شد و پس از آن هیات رئیسه بررسی سوال را به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارجاع داد. پس از بررسی این سوال در کمیسیون مجلس، امضا کنندگان سوال اعلام کردند که از پاسخ نمایندگان رئیس جمهور قانع نشده اند.
29219
کد خبر 254592

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آهنگر IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۸
    یعنی باز قراره احمدی نژاد بره مجلس با شوخی و خنده سوال کننده ها رو دست بندازه؟؟!!!!
  • ایرانی IR ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۸
    929 9
    از اقای مطهری جهت طرح سوال تشکر میکنم.... لطفا ریس جمهور را متقاعد کنید که قیمت ارز را به یکماه قبل برگرداند تولید کننده ها و فروشندگان در حال رکود و ورشکستگی میباشند.گرانی بیداد میکند.... به اقای ریس جمهور بگویید امسال سال حمایت از تولید و سرمایه ایرانی است واز طرحهای غلط اقتصادیشان دست بردارد مردم ازرده شدن ...سعی کند اخر عمر دولت خاطره خیلی تلخی از خود بجا نگذارند.
  • ناشناس IR ۲۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۸
    باتوجه به سابقه گذشته مجلس بعید به نظر میرسد که سوال از رذیس جمهو ر به سرانجام برسد به جای این کار طرح وبرنامهای را تصویب کنید تا کشور از این وضع خارج شود
  • ناشناس IR ۲۰:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۸
    این حق ریس جمهور است که به زندان هم سر بزند چون درمقابل مجامع بین المللی ومردم ایشان باید جوابگو باشند .اینکه چرا حا لا به این فکر افتاده ولله اعلم
  • قلقلی IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    3 746
    جناب رییس جمهور با عزمی راسخ به مجلس برو وناگفته ها را بیان کن بدون شک مردم ازتو حمایت خواهند کرد پیروز باشید
  • mehrdad IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    1 502
    رييس جمهور=راي ملت=توقعات بجا=راستگويي=شفاف سازي=رضايت خدا
  • اشنا جان فدا IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    0 245
    هر کس نکات ضعف و قوتی دارد احمدی نژ اد هم با اینهمه کار شکنیهای داخلی وخارجی انصافا خوب کار کرده است مکر در قانون اساسی ریس جمهور مقام دوم کشور نیست
  • محسن NL ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    175 0
    امیدوارم مثل سوال قبلی نباشه و با فرصتی که وجود داره برای صحبت نمایندگان بعد از صحبت های رییس جمهور جلوی خلط مبحث گرفته بشه.....
  • محمد IR ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    3 0
    سئوال از رئیس جمهور حق مجلس است و جلوی حق را نباید گرفت و اقای احمدی نزاد هم بطور شفاف پاسخ مدهند هم مجلس محمدوهم مردم قانع میشوند 0

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین