یکی از خوانندگان نوشته بود:«چرا برخلاف مصوبه مجلس در خصوص شمول ماده هشتاد از ابتدای سال نود درسازمان تامین اجتماعی اجرا نمی شود؟ چرا تامین اجتماعی با قوانین داخلی خودش ، شش ماه اول سال را قبول ندارد و عنوان می کند که کارگاه هایی که درشش ماه اول سال نود تاسیس شده اند تحت پوشش قرار نمی گیرند؟»
میرزایی کارشناس روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی درپاسخ این خواننده گفت:« زمانی که کارگاهی دارای مجوزاست. می تواند برای بیمه کارگرانش اقدام می کند. درچنین شرایطی سازمان بیمه هیچ ایرادی ازآن شرکت برای انجام مراحل بیمه اش نمی گیرد. بهرحال شرکت های بیمه ازداشتن بیمه گذار بیشتراستقبال می کند. زیرا حق بیمه بیشتری دریافت می کنند. پس باید دید مشکل چه بوده است؟ طبیعی نیست که شرکت بیمه گری، به بیمه گذاری که می خواهد حق بیمه پرداخت کند بگوید بروید و شش ماه دوم سال بیایید. شاید این خواننده کد کارگاه و یا مجوزش را در6 ماه نخست سال کامل نکرده است.»
وی افزود:«البته ایشان تاکید ویژه ای برماده 80 دارند. ماده 80 شامل معافیت پرداخت بیمه برای نیروهای مازاد می شود. زمانی که مدیرکارگاه تعداد مازاد نیروهای اعلام شده اش را ازوزارت کاربگیرد. این نیروهای مازاد از تخفیف ماده 80 برخوردارمی شوند. اما اگرمدیرکارگاه خودش نیروهای مازادش را تهیه کند این تخفیف شامل حال او نمی شود. ازاین رومی بینید که این تخفیف شرایط خاصی دارد. پس این مسئله هیچ ارتباطی به تاسیس کارگاه در 6 ماه نخست سال ندارد.»
میرزایی ادامه داد:«احتمالاً این خواننده با اشاره به ماده 80، معافیت بیمه مدنظرش بوده است.اما این معافیت شرایط خاص دارد. شاید این فرد مدارکش ناقص بوده است که به اوگفته شده است برود تهیه کند و بیاورد. شاید وزارت کاربه ایشان گفته 6 ماه دیگر بیاید. یا اینکه نیروهای مازادش را از خارج از وزارتخانه گرفته اند. این فرد باید مشکلش را کامل تر بازگوکند تا به آن رسیدگی شود و یا مشکلش را به کارشناس شعبه اعلام کند تا راهنمایی اش کنند.»
45235
درپی اعتراض یکی ازخوانندگان ازعدم پوشش بیمه ای کارگاه وکارگرانش توسط سازمان تامین اجتماعی، کارشناس مسئول این سازمان پاسخ داد:«این کارگاه یا نقص پرونده داشته ویا شامل معافیت بیمه ماده 80 نمی شده است »
کد خبر 256067
نظر شما