محمود احمدینژاد و هیات همراه در فرودگاه بالی از سوی وزیر آموزش و پرورش اندونزی و همچنین سفیر جمهوری اسلامی ایران در جاکارتا مورد استقبال قرار گرفت.
رییس جمهوری که برای نخستین بار در اجلاس دمکراسی بالی حضور مییابد، قرار است علاوه بر سخنرانی در این اجلاس، با برخی سران و مقامات عالی شرکت کننده در اجلاس بالی دیدار و گفت و گو کند.
رییس جمهوری را در این سفر، علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه، مجتبی ثمرههاشمی مشاور و دستیار ارشد رییس جمهوری، حمید بقایی معاون اجرایی رییس جمهوری و اسفندیار رحیم مشایی رییس دفتررییس جمهوری همراهی میکنند.
حضور جمهوری اسلامی در عالیترین سطح در پنجمین اجلاس دمکراسی بالی بیانگر تعهد بالا و احساس مسوولیت ایران در قبال گسترش و تقویت دمکراسی و صلح در منطقه و جهان است.
جمهوری اسلامی ایران در دورههای قبلی اجلاس دمکراسی بالی در سطح وزیر امور خارجه شرکت کرده است.
به گزارش ايرنا ریاست پنجمین دوره اجلاس ˈ دمکراسی بالیˈ به طور مشترک برعهده ˈ سوسیلو بامبانگ یودهویونوˈ رییس جمهوری اندونزی، ˈلی میونگ باکˈ رییس جمهوری کره جنوبی و خانم ˈجولیا گیلاردˈ نخست وزیر استرالیا قرار دارد.
علاوه بر سران برخی کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه که از اعضای اصلی اجلاس دمکراسی بالی بشمار میروند، مقاماتی نیز از برخی کشورهای اروپایی، آمریکایی و آفریقایی و همچنین سازمانهای مهم بینالمللی از جمله ˈخوزه مانوئل باروسوˈ رییس کمیسیون اروپا به عنوان ناظر در این اجلاس حضور مییابند.
دولت اندونزی به عنوان میزبان، وظیفه سنگین و حساسی برای تامین امنیت و حفاظت از مقامات و میهمانان شرکتکننده در اجلاس برعهده دارد و به همین منظور صدها نیروی پلیس را مامور تامین امنیت و حفاظت از اجلاس و میهمانان شرکت کننده در آن کرده است.
پنجمین اجلاس دمکراسی بالی با هدف تلاش برای رشد و ارتقای همکاریهای منطقهای و بینالمللی در زمینه صلح و دموکراسی از طریق گفتوگو و استفاده اعضای شرکتکننده در اجلاس از تجارب یکدیگر روزهای 18 و 19 آبان برگزار میشود.
به گزارش خبرآنلاين، اجلاس دموكراسی بالی كه برای نخستین بار در سال 2008 میلادی و به ابتكار دولت اندونزی برگزار شد، نشستی سالانه، جامع و بین الدولی در باره توسعه دموكراسی در منطقه آسیا و اقیانوسیه است.
هدف از برگزاری این اجلاس كه امسال پنجمین دور آن در جزیره بالی اندونزی برگزار می شود، تلاش برای رشد و ارتقای همكاری های منطقه ای و بین المللی در زمینه صلح و دموكراسی از طریق گفت و گو و استفاده اعضای شركت كننده در اجلاس از تجارب یكدیگر است.
گفت و گوها در این اجلاس برای تقویت همكاری های منطقه ای و بین المللی در زمینه صلح و دموكراسی بر اساس یك سری اصول مهم از جمله برابری و احترام و تفاهم متقابل شكل می گیرد.
اجلاس دموكراسی بالی محدودیتی برای تعداد كشورهای عضو قائل نیست و تمام كشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه كه از حكومت مردم سالار برخوردار هستند می توانند در این اجلاس شركت كنند.
همچنین مقاماتی از دهها كشور آفریقایی، اروپایی و آمریكایی و نیز مقاماتی از سازمان های مختلف بین المللی به عنوان اعضای ناظر در اجلاس یاد شده شركت می كنند.
اگر چه اجلاس دموكراسی بالی معروف به اجلاس(BDF (Bali Democracy Forum در سطح وزیران امور خارجه كشورهای پایه گذاری شد، اما از آنجا كه این اجلاس محدودیتی برای سطح میهمانان شركت كننده ندارد ، بنابراین به فرصتی برای حضور و گردهمایی مقامات عالی رتبه و برجسته كشورها و نهادهای مختلف منطقه ای و بین المللی تبدیل شده است .
/2727
نظر شما