رییس کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس مصوبه این کمیسیون، قرار است تمامی رای گیری ها در صحن علنی مجلس به صورت الکترونیکی انجام شود.
ˈعزت الله یوسفیان ملاءˈ ایرنا افزود:هم اکنون برخی رای گیری ها در مجلس به صورت دستی و گلدان انجام می شود، ولی بر اساس مصوبه امروز این کمیسیون، رای گیری ها دیگر از حالت دستی و گلدانی خارج می شود.
وی با اشاره به حضور ˈعلی لاریجانیˈ رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز این کمیسیون گفت: حضور لاریجانی در این کمیسیون در ادامه سرکشی های وی به کمیسیون های تخصصی مجلس انجام گرفت.
یوسفیان ملاء افزود: لاریجانی در جلسه امروز دوشنبه از اعضای کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس خواست تا سرعت بیشتری در بررسی طرح های ارجاعی داشته باشند تا مصوبات این کمیسیون در مجلس نهم به اجرا درآید.
یوسفیان ملاء ادامه داد: طرحی از سوی برخی از نمایندگان به این کمیسیون ارجاع داده شده بود تا زمان نطق های میان دستور به پیش از دستور تغییر یابد که این طرح در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: اعضای کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس در اینباره مقرر کردند که نطق های نمایندگان مانند روال گذشته میان دستور بماند.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: گزارش مصوبات جلسه امروز این کمیسیون جهت بررسی و تصویب در صحن علنی، به هیات رییسه مجلس ارسال می شود.
/2727
نظر شما