به سوی اسکار 2009 ـ 16

احمد فرهنگ‌نیا: بالاخره معلوم شد «قضیه عجیب و غریب آقای بنجامین باتن»، هیجان‌انگیزترین اتفاق سال 2008 سینمای آمریکا برای آکادمی علوم و هنرهای سینمایی بوده است. جدیدترین فیلم آقای فینچر، The Curious Case of Benjamin Button، ظاهراً آن‌قدر فیلم خوبی هست که آکادمی اسکار نتوانست امسال ـ دست‌کم در زمینه نامزدی‌ها ـ جفاکاری‌ عجیب سیزده سال قبلش بر فیلم درخشان «هفت» را برای این فیلم نیز تکرار کند.

ساعاتی پیش سالن ساموئل گلدوین آکادمی، شاهد برگزاری مراسم اعلام نامزدهای اسکار 2009 بود که توسط فارست ویتاکر و سید جنیس (رییس آکادمی اسکار) اجرا شد و همزمان با آن مراسم، اسامی کامل نامزدهای امسال روی خروجی سایت رسمی اسکار 2009 قرار گرفت.

نامزدی در چهار رشته بسیار مهم بهترین کارگردانی، بهترین تدوین، بهترین فیلمنامه اقتباسی و ـ از همه مهم‌تر ـ بهترین فیلم (Best Picture) سال 2008 به همراه نامزدی در رشته‌های بهترین هنرپیشه مرد نقش اول، بهترین هنرپیشه زن نقش مکمل، بهترین طراحی هنری، بهترین فیلمبرداری، بهترین طراحی لباس، بهترین چهره‌پردازی، بهترین موسیقی متن، بهترین ترکیب صدا و بهترین جلوه‌های ویژه، سیزده نامزدی اسکار 2009 را برای «قضیه عجیب و غریب بنجامین باتن» به ارمغان آورد.

فینچر تا پیش از این، نه با «کارآگاه میلز» به توفیقی در اسکار دست پیدا کرد و نه با «تایلر داردن». اما این بار با «بنجامین باتن»اش توانست سیزده نامزدی اسکار برای فیلمش دست و پا کند و این احتمال را تقویت کرد که امسال احتمالاً یکی بهترین سال‌های زندگی خودش و برد پیت خواهد بود.

دو سینماگر معتبر و بااستعداد سینمای جهان، یکی کارگردان و دیگری بازیگر، در حالی فیلم خود را با فاصله‌ای زیاد در رأس نامزدهای اسکار امسال می‌بینند که به طرز عجیبی تا کنون هرگز از سوی آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا شایسته دریافت یکی از مجسمه‌های طلایی اسکار تشخیص داده نشده‌اند و حاصل سال‌ها حضورشان در سینمای آمریکا، تنها یک بار نامزدی اسکار برای برد پیت بوده است.

نامزدهای رشته‌های دیگر امسال به طور کامل در سایت رسمی هشتادویکمین دوره جوایز اسکار (www.oscars.com) قابل دسترسی است.

کد خبر 2589

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین