- رئیس جمهور مصر قصد دارد با حمایت آمریکا به فرعون جدید این کشور تبدیل شود.
- ما شاهد ایجاد دیکتاتور جدید در مصر با حمایت آمریکا هستیم. خفقان سیاسی در مصر در برابر متمم قانون اساسی موقت همچنان ادامه دارد. این متمم، رئیس جمهور را به فرعون جدیدی در مصر تبدیل می کند که فراتر از قانون و بدون هیچ بازدارندگی حکومت می کند. حتی رژیم سابق هم اقدامی را که محمد مرسی علیه دستگاه قضایی مصر انجام داد، انجام نداده بود.
- رژیم سابق مستبد و دیکتاتوری بود، اما مرسی تلاش می کند نظامی مستبدتر ایجاد کند و حتی به فرعون و الهه جدید تبدیل شود.
- هر بار که یک مقام آمریکایی به مصر سفر می کند، مرسی تصمیماتی فراتر از قانون اساسی اتخاذ می کند.
- برای ملت مصر آشکار است که دولت آمریکا به مرسی برای اتخاذ این تصمیمات چراغ سبز نشان داده است. واشنگتن فقط به دنبال منافع خود و امنیت اسرائیل در منطقه است. به همین علت پیش از هر تصمیم مرسی، مقامات آمریکایی به قاهره سفر می کنند و اخیرا هم شاهد سفر هیلاری کلینتون بودیم.
- اطلاعات ما نشان می دهد، اراده آمریکا باقی ماندن محمد مرسی و جنبش اخوان المسلمین در قدرت به منظور حفظ امنیت اسرائیل است. یکی از بخش های توافق آتش بس در نوار غزه، استقرار سامانه های جاسوسی در مرز مصر با این منطقه بود. اسرائیل همچنین در این توافق، آزادی عمل بیشتری برای تحرکات خود در سینا به دست آورد.
- حوادث شهر دمنهور هم درگیری بین طرفداران محمد مرسی و تظاهرکنندگان بود. طرفداران مرسی برای سخنرانی او با اتوبوس از استانهای مختلف مصر به قاهره آورده شده بودند. سخنان مرسی با صراحت نشان می دهد که او رئیس جمهور مصر نیست، بلکه رئیس جمهور اخوان المسلمین است.
- طرفداران مرسی به شبه نظامیانی در طرفداری از وی و حمله به تظاهرکنندگان تبدیل شده اند. مرسی ادعا می کند که بقایای رژیم سابق در پشت پرده اعتراضات علیه تصمیمات وی قرار دارند. کسانی که درباره قتل تظاهرکنندگان تحقیقات انجام دادند، دادستان کل مصر نبود که مرسی به بهانه تبرئه متهمان دادستان را برکنار کرد. او همچنین مانع از انحلال مجلس موسسانی شد که فقط گروه اخوان المسلمین و گروههای اسلامی در آن حضور دارند.
-سکوت آمریکا در برابر ایجاد دیکتاتور جدید در مصر، ثابت می کند واشنگتن حامی این اقدامات است تا منافعش و امنیت اسرائیل در منطقه حفظ شود.
منبع: واحدمرکزی خبر
4949
نظر شما