افرادی که در مجتمع های بزرگ زندگی می کنند معمولا با مشکلات فراوانی روبه رو هستند اما این که مجتمع بزرگی از داشتن برق محروم باشد بسیار عجیب است

اما یکی از مجتمع های بوشهر از این امکان بی بهره هستند برای مثال محمد حسین درباره این مشکل این گونه برای خبر آنلاین نوشته که:
عالی شهر 15 کیلومتری بوشهر، 10 تا 15 کیلومتری نیروگاه اتمی..مجتمع مسکونی جماران،70 واحد ساخت کامل شده است 1 سال بیشتر است که هر چه می دویم برق نمی دهند... اجاره خانه 500000 تومان در ماه باید پرداخت کنیم... هنوز هم خبری از برق نیست... چرا؟

واما مهدی منفرد زاده مدیر روابط عمومی اداره برق بوشهردر ارتباط با این مشکل وطی جوابیه ای به خبر آنلاین گفت:پروژه مسکونی یاد شده از شمول متقاضیان طرح مسکن مهر نمی باشد ودر اسرع وقت طرح برق رسانی به پیمانکاری که از طرف مسئولین پروژه معرفی شده است تسلیم گردیده وبا عنایت به آخرین پیگیری های به عمل آمده طرح در مرحله بر آورد مصالح و در نهایت اجرا می باشد واین شرکت آمادگی دارد به محض اتمام عملیات توسط متولیان پروژه انشعابات متقاضیان را برق دار نماید.بنابر این متقاضیان دیگر مشکلی از این بابت نخواهند داشت.
45236
 

کد خبر 260846

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    2 1
    ای بابا به داد این بندگان خدا برسید...
  • بدون نام IR ۲۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    2 1
    اگر ممکن است قدری از برق صادراتی به کشورهای همسایه به این شهرک در بوشهر نیز صادر شود !

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین