اما در این میان و با وجود فصل سرما واکسن آنفولانزا در داروخانه ها یافت نمی شود و بسیاری از متقاضیان این واکسن با مشکل مواجه شده اند برای مثال مریم از شیراز و علی از همدان برای خبر آنلاین نوشته اند چرا واکسن آنفولانزا در داروخانه ها وجود ندارد در حالی که در این فصل به آن نیاز شدیدی داریم؟بخصوص کودکان که به این دارو نیاز دارند برای پیشگیری از سرما خوردگی.ومریم احمدی پرسیده :آیا قیمت واکسن آنفولانزا تغییر کرده است؟
واما دکتر رمضان محسن پور معاون پارلمانی وزیر بهداشت در پاسخ به سوالات مطرح شده گفت:خوشبختانه بخش قابل توجهی از واکسن آنفولانزا در کشور تامین شده است ودر حال توزیع در سطح داروخانه های کشور است
وی هم چنین در ادامه گفت:الویت تزریق واکسن آنفولانزا با افراد بیمار، مسن و اطفال است وسایر افراد نیز برای دریافت این نوع واکسن مشکلی نخواهند داشت
رمضان پورهم چنین خاطر نشان کرد:قیمت واکسن آنفولانزا امسال مصوب وزارت بهداشت است وهیچ داروخانه ای نمی تواند بر اساس سلیقه خود قیمت گذاری کند واگر کسی بیش از قیمت درج شده این واکسن را خریداری کند می تواند به وزارت بهداشت اطلاع دهد.
45236
نظر شما