مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

عضو جامعه روحانیت گفت: قانون انتخابات ریاست جمهوری حتما به شفاف سازی و اصلاح نیاز دارد و ای کاش در دوره های قبل و هر چه زودتر این قانون اصلاح می شد.

حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز و نماینده مجلس هشتم در گفت و گو با خبرآنلاین با تاکید بر ضرورت اصلاح قانون انتخابات گفت: قانونگذاری جزو وظایف مجلس است و غیر از نمایندگان مجلس کسی نمی تواند در این مسئله ورود پیدا کند.
وی با اشاره به عدم شفافیت قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: چند اصل از قانون اساسی متعرض قانون انتخابات ریاست جمهوری است ولی به صورت کلی قید شده است. اگر قانونگذار بتواند این موارد را شفاف و به صورت شاخص مطرح کند بسیار ارزشمند است.
نماینده سابق مردم بیرجند خاطرنشان کرد: 22 شاخص از قانون اساسی دریافت می شود که مجلس می تواند با تبیین آن ها قانون انتخابات ریاست جمهوری را تبیین کند. باید به طور شفاف مشخص شود وظیفه رئیس جمهور چیست تا مردم این شاخص ها را با شرایط افراد تطبیق دهند و بعد انتخاب کنند.
وی با اشاره به طرح مجلس برای اصلاح قانون انتخابات گفت: قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری اشاره ای به سطح سواد نامزدهای ریاست جمهوری نکرده است. این در حالی است که باید مشخص شود فردی که داوطلب ریاست جمهوری است از چه سطح سوادی برخوردار است.
ابراهیمی افزود: نکته دیگری که قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری به صورت کلی به آن اشاره کرده است رجل سیاسی و مذهبی است. این موضوع یعنی اینکه رئیس جمهور باید ضمن آنکه در سیاست تبحر داشته باشد باید در عرصه مذهب نیز تبحر داشته باشد. بنابراین قانونگذار باید مشخص کند رجل سیاسی و مذهبی دارای چه شاخص هایی است. کاری که مجلس هشتم در این راستا در حال انجام آن است بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به ضرورت مشخص شدن سن نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری جمله ای دارند با این مضمنون که وقتی آدم به سن سالمندی می رسد خیلی از مسایل از او کسر می شود ولی خودش نمی داند. بنده معتقدم تا یک سن و سالی می شود کار اجرایی انجام داد. بنابراین ضرورت دارد مجلس در این خصوص کاری انجام دهد.
عضو جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: اگر مواردی که ذکر شد از سوی مجلس مقنح شود کار بسیار ارزشمندی است و راه را برای انتخاب فردی شایسته برای ریاست جمهوری تسهیل و آسان می شود. در غیر این صورت هر کسی از راه می رسد برای ریاست جمهوری نامزد شده و بعد هم بحث رد کردن این افراد پیش می آید که موجب سوء استفاده دشمنان می شود.
وی با اشاره به انتقاد برخی به اقدام مجلس در اصلاح قانون انتخابات گفت: اینکه می گویند این اقدام مجلس شورای اسلامی به نفع یک جریان خاص است اشتباه است. اصلا امکان ندارد که این اقدام به نفع یک جریان باشد. چرا که این شرایط نمی تواند منحصر باشد. مگر تنها یک جریان در کشور باسواد هستند و یا اینکه تنها یک جریان رجل سیاسی و مذهبی هستند. برخی از انتقاداتی که به اقدام مجلس درباره اصلاح قانون انتخابات بیان می شود، بی انصافی است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: بحث هایی که این روزها علیه اصلاح قانون انتخابات مطرح می شود بیشتر اختلاف سلیقه و بهانه گیری است. چرا که اگر گفته شود نامزد ریاست جمهوری برود از نمایندگان تاییدیه بگیرد، نماینده فقط نماینده دوره نهم نیست. در ادوار مختلف مجلس از تمام طیف ها حضور داشتند. یا اینکه نامزد ریاست جمهوری از معاون وزیر تایید بگیرد مگر معاون وزیر تنها در یک دوره بود.
وی با تاکید بر این موضوع که اقدام مجلس برای اصلاح قانون انتخابات به نفع یک جریان نیست، گفت: قانون انتخابات ریاست جمهوری حتما به شفاف سازی و اصلاح نیاز دارد و ای کاش در دوره های قبل و هر چه زودتر این قانون اصلاح می شد.2727

کد خبر 261603

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    18 2
    این کار غیر عقلایی است که کاندید ریاست جمهوری برود از وزیر وکیل تاییدیه بکیرد من نمیدانم این اقایان مجلسی ها چگونه فکر میکنند و این افکار بدیع چگونه به ذهن انها میرسد. اگر شرط میگذاشتند از اساتید اقتصاد وسیاست دانشگاها باشد بسیار بهتر بود. رییس جمهور مسلمان معتقد ومتعبد به احکام دین باشد کافیست ضرورتی ندارد اسلامشناس باشد؛،اومجریس ت باید اعتقاد داشته باشد که اجرا کند.کاری نکنید که باعث خنده عوام و خواص شود. دکتر علی خادمی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین