او ادامه می دهد که آخرین آمار تعداد کشته شدگان 5 کشته و 15 مجروح و یک مفقود است و اضافه می کند که مسولین کشوری در راه هستند هنوز برآورد خسارت نشده است البته نماینده قائن و زیرکوه در گفتگو با تلویزیون تعداد کشته شدگان را بیشتر از این تخمین می زند و می گوید امکان خروج بسیاری از مجروحین و کشته شدگان از زیز آوار به دلیل تاریکی هوا وقطعی برق وجود ندارد.
این زمین لرزه ساعت 20 و 38 دقیقه امشب به وقوع پیوست است و بنا به اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران کانون این زمین لرزه در عمق 9 کیلومتری زمین قرار گرفته است.
فلاحتی فرماندارزیرکوه قائن به اخبار ساعت 23 گفت 12 روستای شهرستان آسیب دیده اند که دو روستا کاملا دچار تخریب شدند.
او ادامه می دهد به دلیل قطعی برق و تاریکی امکان کار نیست اما ارزیابی از میزان خرابی به دلیل وجود روستاهای بالای 20 هزار خانوار پیش بینی 50 درصد تخریب برای منازل می شود.
4545
نظر شما