حجت الاسلام و المسلمین موسی قربانی در مطلب تازه خود به نقد و بررسی اقدامات انجام شده برای زلزله خراسان جنوبی پرداخته است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در مطلب خود نوشته است:
روز چهارشنبه 17/9/91 حدود ساعت 20:35 زلزلهای به قدرت 5/5 ریشتر منطقهای واقع در مرز مشترک شهرستانهای قاینات، زیرکوه، در میان و بیرجند را فرا گرفت.
وی درباره اقدامات انجام شده نوشت:
در مجموع در بخش امدادرسانی، به خوبی انجام وظیفه شده و رکورد امداد در سطح کشور شکسته شده است.
این نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی پیشنهاداتی را به شرح زیر بیان می‌کند:
با توجه به اینکه امدادرسانی و بازسازی، بیشتر از هر چیزی به اعتبارات در اختیار نیاز دارد باید هر چه سریعتر اعتبارات 25 میلیارد تومانی که گفته میشود مصوبه دولت است ابلاغ و تخصیص داده تا هر چه سریعتر اعتبار لازم در اختیار مسئولین مربوطه قرار گیرد.
با توجه به وجود سرما و برف و باران همراه با بادهای تند، پیشنهاد میگردد حداقل برای واحدهای 100% تخریب و واحدهای کمتر از 100% که امکان اسکان در آن وجود ندارد کانکس تهیه شده یا اینکه حد اقل یک اطاق پیش ساخته توسط بنیاد مسکن برای مردم احداث شود تا آنان که از زلزله جان سالم بدر برده اند در برابر سرما ، برف و باران به خطر نیفتد.
مشکل پرداخت وام مسکن به کسانی که به خاطر همان مسکن تخریب شده بدهی قبلی دارند حل شود و پیشنهاد میگردد وام قبلی بخشوده شود و از محل اعتبارات حوادث اقساط آن پرداخت شود.
زیر ساختهای منطقه از قبیل جاده آبرسانی و... و تاسیسات عمومی از قبیل مسجد ، مدرسه و... که باید توسط دولت احداث شود در اولویت قرار گیرد تا ضمن برخورداری مردم از آن ، بازسازی را نیز تسهیل نماید.
برای خواندن متن کامل این یادداشت، لطفا اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 264375

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار